Ελληνοτουρκικά

Βελόπουλος: Casus belli να τρυπήσουν εντός των δικών μας θαλασσών- Αν θέλουν πόλεμο οι Τούρκοι, θα τον έχουν

«Κάποια στιγμή πρέπει να βάλουμε μία τάξη στη χώρα. Εμείς λέμε θα μπουν οι ειδικές δυνάμεις, η αντιτρομοκρατική μέσα στα Εξάρχεια, θα καθαρίσουν το χώρο να τελειώνει το παραμύθι. Είναι εύκολο, δεν είναι δύσκολο. Ταυτόχρονα, θα κάνουμε ότι κάνουν οι Ιταλοί, οι Αμερικανοί και οι Γάλλοι: θα έχουμε ενστόλους με όπλα στους δρόμους. Δεν γίνεται διαφορετικά», δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος.

«Πρέπει να παρθούν αυστηρά μέτρα. Πρέπει να καθαρίσεις πρώτα την εγκληματικότητα, να μπεις κατασταλτικά και να επιβάλεις την τάξη. Έξω από την ΑΣΟΕΕ θα υπάρχει αστυνομία κανονική, με όπλα. Ο δημοτικός αστυνομικός πρέπει να έχει teiser. Προτεραιότητα η ασφάλεια των πολιτών», πρόσθεσε.

Επίσης, εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη. «Γιατί πρέπει να μπω εγώ στο δικό τους σκαρί και να μου πουν τι είμαι; Το να μπορέσεις να αποδομήσεις μία προσωπικότητα είναι εύκολο. Είναι βρώμικη προπαγάνδα. Αυτό συνέβη από τη στιγμή που με στοχοποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ποιος είναι αυτός που αποφασίζει ποιος θα μπει ή δεν θα μπει στη Βουλή; Στο κόμμα μας υπάρχουν αριστεροί, δεξιοί, κεντρώοι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για τις τουρκικές προκλήσεις, ο κ. Βελόπουλος δήλωσε: «Σήμερα, μεταξύ Κύπρου και Τουρκίας τρυπάνε οι Τούρκοι. Έπρεπε ο Μητσοτάκης, ο Τσίπρας, όλοι μαζί να έχουν πάει σε ένα τραπέζι και να αποφασίσουν ενιαίο αμυντικό δόγμα. Είναι casus belli να τρυπάνε εντός των δικών μας θαλασσών. Η εθνική μου αξιοπρέπεια έχει όρια στην πρόκληση. Όταν κάνει βόλτες ο Τούρκος στο Αιγαίο, όταν ίπτανται F16 πάνω από τα νησιά μας, όταν τρυπάει στη δική μου χώρα ένα ξένο πλοίο, είμαι υποχρεωμένος κατά το Σύνταγμα να απαντήσω. Αν θέλουν πόλεμο οι Τούρκοι θα τον έχουν ».

«Δεν υπάρχουν φίλοι και σύμμαχοι. Αν το καταλάβουμε καλά, θα έχουμε μόνοι μας την ευθύνη των επιλογών μας», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...