Πολιτική

Αυτή η παραλία με την εξωτική ομορφιά δεν είναι στην Καραϊβική αλλά στην Ελλάδα! (εικόνες)

Ένα πραγματικά μαγευτικό τοπίο απλώνεται μπροστά σε όσους επιλέξουν την συγκεκριμένη παραλία στη Χαλκιδική για τις καλοκαιρινές βουτιές τους. Εκεί, στη χερσόνησο της Σιθωνίας εκτός από το μοναδικό φυσικό τοπίο, απολαμβάνει κανείς στιγμές γαλήνης.

Κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά, που παραπέμπουν στις εξωτικές παραλίες της Καραϊβικής, αμμώδης ακρογιαλιά με ολόλευκη ψιλή άμμο και φυσική σκιά από τα πεύκα που φτάνουν, σχεδόν, μέχρι τη θάλασσα, συνθέτουν το ονειρικό σκηνικό στην παραλία Καρύδι στην Βουρβουρού, στη χερσόνησο της Σιθωνίας (δεύτερο «πόδι») στη Χαλκιδική.

Πρόκειται για έναν υπέροχο κόλπο που αγκαλιάζεται από λευκούς και εντυπωσιακούς βραχώδεις σχηματισμούς και από τις δύο πλευρές του. Ζεστά και αρκετά ρηχά νερά ενδείκνυνται για ατελείωτο κολύμπι και παιχνίδια στη θάλασσα, κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο.

Η παραλία δεν είναι οργανωμένη, ενώ διαθέτει μόνο καντίνες για τα απολύτως απαραίτητα. Αν θέλετε να την επισκεφτείτε και να απολαύσετε αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης αποφύγετε τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, καθώς κατακλύζεται από πλήθος κόσμου, ενώ καλύτερες ημέρες είναι σίγουρα οι καθημερινές.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ