Αθλητισμός

Αρης: Ποιος Ιντέγε; Αυτός θα «γκρεμίσει» το Χαριλάου (εικόνες)

Ο Άρης έχει πάρει φόρα και ετοιμάζεται να κάνει τη μεταγραφή του καλοκαιριού.

Στον Άρη δείχνουν πως δεν αστειεύονται. Η περσινή σεζόν που βρήκε την ομάδα στην 5η θέση του πρωταθλήματος και στην επιστροφή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις φαίνεται πως ήταν μόνο η αρχή.

Ο Θεόδωρος Καρυπίδης και το επιτελείο του έχουν μεγάλα πλάνα για τον Άρη και αυτό φαίνεται από τους ποδοσφαιριστές που έχουν πλησιάσει.

Ο Άρης έχει μπει πολύ δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι με τον Μπράουν Ιντέγε να αποτελεί μέχρι τώρα το πιο «λαμπερό» απόκτημα.

Οι άνθρωποι των «κίτρινων» όμως δείχνουν αποφασισμένοι να φέρουν ακόμα πιο δυνατά ονόματα στη Θεσσαλονίκη, που είναι ικανά να γεμίζουν μόνα τους το «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ένας απ’ αυτούς είναι ο Αλέσιο Τσέρτσι, με τον Θόδωρο Καρυπίδη να έχει έρθει ήδη σε επαφή με τον διεθνή Ιταλό μεσοεπιθετικό.

Ο 31χρονος Τσέρτσι που έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Μίλαν, την περασμένη περίοδο βρέθηκε στην Τουρκία και την Ανκαραγκουτσού, με το συμβόλαιό του να λήγει στο τέλος του μήνα.

Αποτελεί μια πολύ δύσκολη περίπτωση, όμως στον Άρη δείχνουν αποφασισμένοι να φέρουν τον Ιταλό στη Θεσσαλονίκη και να φορέσει την κίτρινη φανέλα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...