Αυτοδιοίκηση

Αποτελέσματα Εκλογών: Αυτοί είναι οι νέοι δήμαρχοι στους μεγάλους δήμους της Πελοποννήσου (βίντεο)


Νέοι δήμαρχοι εξελέγησαν στους δήμους Καλαμάτας, Τρίπολης και Κορίνθου, της περιφέρειας Πελοποννήσου, στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών...

Ειδικότερα, στην Καλαμάτα, νέος δήμαρχος εξελέγη ο Θανάσης Βασιλόπουλος, στην Τρίπολη ο Κώστας Τζιούμης και στην Κόρινθο ο Βασίλειος Νανόπουλος.

Στο δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας επανεξελέγη δήμαρχος ο Γιώργος Γκιώνης, ενώ στο δήμο Πύλου – Νέστορος, νέος δήμαρχος εξελέγη ο Παναγιώτης Καρβέλας.

Ο 48χρονος Θανάσης Βασιλόπουλος είναι ο νέος Δήμαρχος Καλαμάτας, που θα διαδεχθεί τον Παναγιώτη Νίκα, ύστερα από 13 χρόνια στο “τιμόνι” του Δήμου Καλαμάτας. Η εκλογική “βραδιά” δεν ήταν για “καρδιακούς” καθώς εξελίχθηκε σε “θρίλερ” που κρίθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή και με συνολική διαφορά 280 ψήφων.

Λίγο μετά τις 22.00 το βράδυ ο νέος δήμαρχος Καλαμάτας έφθασε στο εκλογικό του κέντρο στην οδό Πολυχάρους μέσα σε αποθέωση από τους εκατοντάδες φίλους του συνδυασμού που βρίσκονταν εκεί . Στις πρώτες του δηλώσεις εμφανίστηκε ενωτικός σημειώνοντας ότι απόψε κέρδισε η Καλαμάτα.

Λίγα μέτρα πιο μακριά στην οδό Πολυχάρους, επικρατούσε ένα “κοντράστ” συναισθημάτων από τους φίλους του Βασίλη Κοσμόπουλου, που είδαν το συνδυασμό “Καλαμάτα Μπροστά”, να ανακάμπτει από την α’ Κυριακή, όχι όσο όμως χρειαζόταν για να κερδίσει το δήμο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...