Απόψεις

Αποκαλύψεις από τον Γιώργο Τράγκα: Καραμανλής σε Τσίπρα – Καμμένο: «Για μ@λ@κ@ ψάχνετε;»

Σημαντικές αποκαλύψεις έκανε σήμερα ο Γιώργος Τράγκας από την εκπομπή του στα «Παραπολιτικά FM».

Ο γνωστός δημοσιογράφος, έφερε στο φως το σκοτεινό παρασκήνιο και τους ύπουλους χειρισμούς του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου για την προεδρία της Δημοκρατίας, ενώ εξήγησε τη σημαίνει η ξαφνική επίθεση Τσίπρα σε Καραμανλή.

«Οδηγούμαστε σε ένα νέο διπολισμό, στα πέτρινα χρόνια του Μνημονίου. Για πρώτη φορά μετά τα 4,5 χρόνια του Τσίπρα, θα πάμε σε μια συμπαγή τετραετία με τον κ. Μητσοτάκη και τον Τσίπρα στην αντιπολίτευση. Ο κ. Μητσοτάκης κατόρθωσε με νηφαλιότητα να αυξήσει τα ποσοστά της ΝΔ και με τα εγκλήματα Τσίπρα, να αυξήσει τα ποσοστά της δημοκρατικής παράταξης«, εκτίμησε στην αρχή της εκπομπής του ο Γιώργος Τράγκας για να αποκαλύψει στη συνέχεια:

«Κάποτε είχα ρωτήσει τον Τσίπρα: Θέλεις να απορροφήσεις το ΠΑΣΟΚ. Δεν έχω το χρόνο να κάνω τέτοια ενσωμάτωση, θα δούμε μετά, μου είχε πει«.

Σχολιάζοντας στη συνέχεια την εξαγγελία του Κυριάκου Μητσοτάκη για ψήφο στους ομογενείς ο Γιώργος Τράγκας υπογράμμισε:

«Ξέρω καλά την ομογένεια, από εκεί θα έρθουν οι επενδύσεις. Η πρώτη μεγάλη ενίσχυση θα έρθει από τους αδελφούς της ομογένειας».
Εξάλλου, συνέχισε ο Γιώργος Τράγκας, «οι εγγυήσεις που δίνει ο Μητσοτάκης ότι δεν θα κοπούν οι συντάξεις, είναι καταγεγραμμένες από τους πολίτες. Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρεται επίσης στην στροφή στην ποιοτική περίθαλψη των ασθενών. Ελπίζω να μην επιβληθούν από τους Γερμανούς περικοπές», σημείωσε με νόημα ο Γιώργος Τράγκας.

«Ο Αλέξης Τσίπρας αφού αξιοποίησε το όνομα του κ. Καραμανλή χθες, στη συνέντευξη στην Ελλη Στάη, του επιτέθηκε λέγοντας ότι απέδρασε για να μην είναι στα Μνημόνια«, συνέχισε ο κ. Τράγκας ξεκινώντας τις αποκαλύψεις για την επιλογή του κ. Προκόπη Παυλόπουλου στην προεδρία της Δημοκρατίας στην αρχή της κυβέρνησης συνεργασίας Τσίπρα – Καμμένου.

«Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος, προσπάθησαν να προσεγγίσουν τον Καραμανλή και τους φίλους του. Ο Καμμένος τον κάλεσε σπίτι του όπου είχαν συνάντηση τριμερή. Του είπαν να γίνει πρόεδρος της Δημοκρατίας. «Για μαλάκα ψάχνετε;» τους είπε, έτσι ακριβώς και η συνάντηση στο σπίτι του Πάνου Καμμένου τελείωσε άδοξα και με αρνητική απάντηση».

«Μετά, ο Τσίπρας πήγε στον Αβραμόπουλο και τον εξαπάτησε πλήρως. Του είπε θα σε κάνω πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ο Αβραμόπουλος, ξενοίκιασε το σπίτι του στις Βρυξέλλες, πήγε στον Γιούνγκερ και του είπε φεύγω, μου είπε ο Τσίπρας θα με κάνει Πρόεδρο. Ο κ. Αβραμόπουλος, μπαούλιασε τα πράγματα του και κατέβηκε στην Αθήνα για να ακούσει να ανακοινώνεται το όνομά του».

«Κάποιοι είπαν ότι ο Λαφαζάνης ανέτρεψε τα πράγματα. Ο Τσίπρας φέρεται να άκουσε τον Καμμένο οποίος του παρουσίασε υποκλοπή του Ρουμπάτη που εξέθετε τον Αβραμόμοπουλο σε συνομιλία τους με τον Γιούνγκερ. Ο Αβραμόπουλος επικοινωνούσε συνεχώς με τον Παππά αλλά κατάλαβε ότι τον ξεγέλασαν. Την επομένη με πήρε τηλέφωνο ο Προκόπης Παυλόπουλος και μου είπε ότι δεν επηρέασε την επιλογή Τσίπρα και αυτό, να το πω στον Αβραμόπουλο. Εγω του είπα να του το πει ο ίδιος. Ο Αβραμόπουλος έκανε να συνέλθει βδομάδες, ο δε Παππάς του είχε στείλε sms που του έλεγε ότι ο Τσίπρας έκανε οτι μπορούσε να προχωρήσει στην δική του επιλογή αλλά αυτό δεν κατέστη εφικτό. Ετσι έβαλαν τον Προκόπη Παυλόπουλο στενό φίλο του Καραμανλή στην προεδρία της Δημοκρατίας. Του έδωσαν για τις υποθέσεις διαφθοράς και τον κ. Παπαγγελόπουλο που ήξερε όλες τις υποθέσεις που είχαν οι μεγαλοεπιχειρηματίες στην Αθήνα».
«Ο Αλέξης Τσίπρας, φρόντισε μέσω του Πάνου Καμμένου να τοποθετηθούν στην ΕΥΠ άνθρωποι  που θα ηρεμούν τους Αμερικάνους. Εξάλλου ο ίδιος ο κ. Καμμένος ανέλαβε το υπουργείο Εθνικής Αμυνας.
Παιδί της απόλυτης διαπλοκής ο Τσίπρας, υποστηρίχθηκε μέχρι θανάτου από ομίλους της χώρας. Ο Τσίπρας έπρεπε να αφαιμάξει την μεσαία τάξη κάνοντας παράλληλα πουγκί για αυτόν και την παρέα του, ενώ μέσω του Καμμένου έφτιαξε τις σχέσεις του με Αμερικανούς – Ισραηλινούς».
«Η 4ετια του Τσίπρα ήταν ρευστοποίηση περιουσίας, αφαίμαξη των εισοδημάτων και προστασία της ελίτ.Δεν υπήρχε όμιλος που να μην είχε σχέση με Παππά, Σταθάκη, οι οποίοι ρύθμισαν τα δάνειά τους και διευθέτησαν τις δικαστικές υποθέσεις τους. Νισάφι πια να σταματήσει να παριστάνει ο απριλιανός κλώνος τον ρομπέν των δασών και τον αντιστασιακό».

«Επιτέθηκε εναντίον του Καραμανλή του οποίου το όνομα θέλησε να χρησιμοποιήσει όπως και κάποια πρόσωπα σαν τον Αντώναρο, θέλοντας να διασπάσει το χώρο της ΝΔ υπό Μητσοτακική ηγεσία.

«Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η κ. Παπακώστα της καραμανλικής δεξιάς που έπαιξαν παιχνίδια υπέρ του Τσίπρα. Οταν ο Καραμανλής και για δικούς του λόγους δεν μιλούσε σε όλα τα σχόλια Αντώναρου, αποφάσισε να βγει υπέρ του Μητσοτάκη και υπέρ της ενότητας της παράταξης και τότε ο κ. Τσίπρας θεώρησε την προσέγγιση στον κ. Καραμανλή ως άχρηστη και του επιτέθηκε.

«Ο Καραμανλής έχει αμβλύνει τις δύσκολες σχέσεις του με τους Αμερικανούς και σε αυτό έπαιξε ρόλο ο Προκόπης Παυλόπουλος. Γι΄αυτό και στις συνεδριάσεις για το «Πυθία» είναι άφαντος. Δεν μπορεί να επιστρέψει αν δεν τα βρει με τους Αμερικανούς.
Αυτά που είπε στην Θεσσαλονίκη τα πιστεύει, είναι πατριωτάκι όμως πρέπει να εξομαλύνει τις σχέσεις του με τη Δύση που ποτέ δεν είδε με καλό μάτι τις κινήσεις προς τον Πούτιν. Αυτό ήταν το λάθος του Καραμανλή. Δεξιός, τζέντλεμαν, μορφωμένος, με φιλολαικό προφίλ, αλλά στην ιστορία με τον Πούτιν ροκάνισε τα ποδάρια του και έφερε την κόλαση στο σπίτι του, στη ζωή του. Από τότε που ήταν στην αντιπολίτευση δεν είχε την εμπιστοσύνη των Δυτικών. Να θυμάστε όμως ότι είναι χρυσή εφεδρεία, φθάνει να μην επιστρέψει όπως ο θείος του. Εύχομαι η διεθνής συγκυρία να τον φέρει χωρίς καταστροφή πίσω»

«Ο Τσίπρας θα πάρει όπως λένε 27% και αυτό είναι μεγάλη «κωλοφαρδία» με την προδοσία των Πρεσπών και τα «γιες» στη Μέρκελ», σημείωσε ο Γιώργος Τράγκας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...