Κυβέρνηση

Απίστευτη γκάφα Τσίπρα: Περιμένει χειραψία από τον... τετραπληγικό Κυμπουρόπουλο (εικόνες)

Προσπάθησε να το «σώσει» ακουμπώντας στοργικά το χέρι του ευρωβουλευτή της ΝΔ αλλά δεν έπεισε

Την απρέπεια του Παύλου Πολάκη που είχε εξαπολύσει αήθη επίθεση έναντι του Στέλιου Κυμπουρόπουλου επιχείρησε να «σβήσει» ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Κατά την εμφάνισή του στην Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ ο Αλέξης Τσίπρας κατευθυνόμενος στην θέση του, είδε μπροστά του τον ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Στέλιος Κυμπουρόπουλο.

Αμέσως έσπευσε να τον χαιρετήσει τείνοντας το... χέρι προς το μέρος του.

Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος που είχε δηλώσει ότι αν συναντούσε τον Παύλο Πολάκη θα έκανε μαζί του διάλογο φαίνεται κάτι να λέει στον Αλέξη Τσίπρα.

Υπενθυμίζεται ότι και ο πρωθυπουργός, μετά τον σάλο, είχε επιτεθεί στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο λέγοντας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον περιφέρει ως γλάστρα για να μαζέψει ψήφους.

Θυμηθείτε το βίντεο από τη Βουλή

https://youtu.be/VRUOlNPLIZA

Αμέσως μετά ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος είχε απαντήσει στα λεγόμενα του πρωθυπουργού πως η ΝΔ τον «περιφέρει για να μαζέψει ψήφους», λέγοντας πως είναι ντροπή να κρίνεται για κάτι άλλο πέραν από τις απόψεις και τις προτάσεις του. «Είναι άδικο να αποτυπώνεται η προσπάθεια μου με αυτόν τον τρόπο. Ότι δηλαδή ο πρόεδρος της ΝΔ με εκμεταλλεύεται αφού μπορώ και θέλω να είμαι κοντά στον κόσμο και να διαδώσω το όνειρο μου και την θέληση μου να κάνω κάτι για την Ελλάδα μας. Δεν ζητάω τη λύπη σας. Ζητάω να καταλάβετε ποιος είμαι και τι θέλω να κάνω αν και εφόσον καταφέρω να φτάσω στην Ευρωβουλή. Ζητάω την στήριξη σας”, είχε πει ο κ. Κυμπουρόπουλος.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ο Αλέξης Τσίπρας σπεύδει να χαιρετήσει τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ
ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...