Πολιτική

Απίστευτες δικαιολογίες Μπαλάφα μετά το σάλο για τις συστάσεις στους δημοσιογράφους: Εχω ευαισθησία με την ελληνική γλώσσα


Με απίστευτες δικαιολογίες του τύπου το έκανα προς υποστήριξη της ελληνικής γλώσσας ο Γιάννης Μπαλάφας, προσπάθησε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα μετά την συμπεριφορά του στους δημοσιογράφους της ΕΡΤ που προκάλεσε σάλο.

Ο κ. Μπαλάφας επέπληξε τους δημοσιογράφους Μαρία Γεωργίου και Βαγγέλη Παπαδημητρίου του ραδιοφώνου της ΕΡΤ, γιατί αποκάλεσαν «επίδομα» την 13η σύνταξη που δόθηκε πριν λίγο καιρό στους συνταξιούχους και η οποία ήταν πετσοκομμένη.

Μάλιστα δεν δίστασε να πει χαρακτηριστικά όταν εκείνοι αρνήθηκαν τις υποδείξεις του: «Κοιτάξτε θα σας πω κάτι βαρύ. Αφού κι εσείς που είστε δημόσια τηλεόραση και πρέπει να είστε αντικειμενικοί, λέτε τη λέξη επίδομα, καταλαβαίνετε τι λένε διάφορα κανάλια τα οποία υπηρετούν μεγάλα οικονομικά συμφέροντα».

Οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ αντέδρασαν ξανά τονίζοντας στον κ. Μπαλάφα ότι δεν έχουν καμία υποχρέωση να υιοθετούν την ορολογία και κυβέρνησης. Ωστόσο ο ίδιος δεν έδειχνε να δέχεται τα λεγόμενά τους και συνέχισε να τους επιπλήττει.

Η απάντηση του Μπαλάφα μετά τον σάλο
Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν όσα είπε ο Γιάννης Μπαλάφας, ο ίδιος απάντησε εξηγώντας τη θέση του. Συγκεκριμένα, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Πρώτου Θέματος είπε: «Εγώ έχω μια ευαισθησία με την ελληνική γλώσσα. Επομένως είναι άλλο πράγμα η ενίσχυση η οικονομική, είναι άλλο πράγμα το μόνιμο οικονομικό μέτρο, άλλο πράγμα το επίδομα. Όταν λέχθηκε επίδομα, διαμαρτυρήθηκα στο όνομα της υποστήριξης της ελληνικής γλώσσας».

Ο διάλογος του Γιάννης Μπαλάφα με τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ:
https://twitter.com/omadaalithias/status/1136264160319344640?ref_src=twsrc%5Etfw

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ