Κοινωνία

Άγνωστος απειλεί τη Φόνσου: Μην ασχολείσαι με τον Μαρίνο γιατί θα σου κόψω τα πόδια (βίντεο)


Απειλές για τη ζωή της καταγγέλει ότι δέχτηκε η Άννα Φόνσου στην κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» του Open TV μιλώντας για τον Γιώργο Μαρίνο, ο οποίος ως γνωστόν έχει αποσυρθεί πολλά χρόνια από τα φώτα της δημοσιότητας και τους τελευταίους μήνες ζει εντελώς απομονωμένος.

Πιο συγκεκριμένα, πριν από ένα χρόνο, ο Γιώργος Μαρίνος έμενε για δύο μήνες στο «Σπίτι του ηθοποιού» καθώς τότε αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα υγείας. Ωστόσο, ένας άντρας που βρισκόταν στο πλευρό του παρουσιαστή, τον πήρε από εκεί και την απείλησε πως αν δεν σταματούσε να ασχολείται με τον Μαρίνο, θα της έκοβε τα πόδια.

«Γίναμε πολύ φίλοι με τον Γιώργο Μαρίνο όταν αρρώστησε και για να μην αισθάνεται μόνος του στο σπίτι του, τον είχαμε στο Σπίτι του Ηθοποιού. Είχε έναν κύριο δίπλα του, ο οποίος έκανε τα πάντα και τον πήρε μετά αυτός και τον πήγε στο σπίτι του, κάπου στη Βάρκιζα. Με πήρε τηλέφωνο κάποια στιγμή και μου είπε: Μην ξανασχοληθείτε με τον Γιώργο γιατί θα σου κόψω τα πόδια. Εγώ το έκλεισα το τηλέφωνο γιατί στο κάτω κάτω υποχρέωση θα έπρεπε να είχε εδώ που τον είχαμε σαν βασιλιά», ανέφερε αρχικά η Άννα Φόνσου.

«Προσπάθησα να βρω τον Γιώργο -γιατί αυτά δεν είναι λόγια δικά του, είναι αυτουνού- του άλλαξε και το νούμερο και δεν τον άφηνε να μιλήσει σε κανέναν. Ήξερα ότι τον είχε σε ένα σπίτι στη Βούλα, μαζί με μία κυρία που τον περιποιόταν. Το πρόβλημα με την καρδιά του διορθώθηκε. Πρόβλημα είχε με τη μοναξιά, την κατάθλιψη… Όταν ήταν εδώ, όχι απλώς δεν είχε άνοια, λογαριάζαμε να παίξουμε πάλι στο θέατρο μαζί. Αυτός ο κύριος ήθελε ίσως να τον απομακρύνει, να τον κάνει ό,τι θέλει, δεν ξέρω… Ο Γιώργος Μαρίνος είχε και μια περιουσία, δεν έμαθε ποτέ κανείς που είναι η περιουσία του, αν πουλήθηκε το σπίτι του δεν ξέρουμε. Έχουμε χάσει επαφή εδώ και έναν χρόνο», συμπλήρωσε.
https://www.youtube.com/embed/dw1qCNsN7qI

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης