Εσωτερική Ασφάλεια

Eπιτέθηκαν στην υποψήφια βουλευτή της ΝΔ Χριστίνα Τσιλιγκίρη και στους συνεργάτες της


Η κ. Τσιλιγκίρη βρέθηκε μαζί με συνεργάτες της στα Καραβάκια του Περάματος.
Απρόκλητη επίθεση από τραμπούκους, οι οποίοι μάλιστα χτύπησαν ακόμη και νεαρές κοπέλες, δέχθηκε η υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στη Β΄ Πειραιά, Χριστίνα Τσιλιγκίρη και η ομάδα της.

Η κ. Τσιλιγκίρη βρέθηκε μαζί με συνεργάτες της στα Καραβάκια του Περάματος και μοίραζε φυλλάδια στους πολίτες όταν «γνωστοί – άγνωστοι» της επιτέθηκαν απρόκλητα με πρωτοφανή βία.
https://www.facebook.com/Tsiligkiri/posts/2328999897370692&width=500

Οπως καταγγέλλει η κ. Τσιλιγκίρη με ανάρτησή της στην προσωπική της ιστοσελίδα:

«Δυστυχώς, υπάρχουν κι’ αυτά. Περπατώντας στα Καραβάκια του Περάματος και μιλώντας με κόσμο, δεχθήκαμε απρόκλητη επίθεση από άνανδρη ομάδα «γνωστών αγνώστων», οι οποίοι βιαιοπράγησαν προς όσους μοίραζαν εκλογικά φυλλάδια, ακόμα και σε νεαρές κοπέλες!

Το αποτέλεσμα ήταν να χτυπήσει μια νεαρή συνεργάτης μου. Είναι προφανές πως ακόμα και στην απειλή της βίας, δεν πρόκειται να λυγίσουμε. Οι συμπεριφορές αυτές δεν είναι αποδεκτές, δεν μας τρομάζουν και σε ό,τι με αφορά θα καταθέσω μήνυση κατά αγνώστων.

Στις 7 Ιουλίου, η Β’ Πειραιά γυρίζει σελίδα, είτε το θέλουν, είτε δεν το θέλουν εκείνοι που επί τόσα χρόνια καταδίκασαν τις περιοχές μας στη μιζέρια και την ανεργία. Η Ελλάδα φεύγει μπροστά και η ασφάλεια θα επιστρέψει ξανά στις γειτονιές.

Και κάτι ακόμα. Σε όσα μέρη μοιράζουμε εκλογικά φυλλάδια, η ομάδα μου και εγώ, κάνουμε μεγάλη προσπάθεια να μη δημιουργούμε σκουπίδια. Έτσι έχουμε αποφασίσει στο τέλος κάθε επίσκεψης, να μαζεύουμε τα εκλογικά φυλλάδια, που οι συμπολίτες μας πετούν. Δυστυχώς σήμερα, λόγω της επίθεσης αυτό δεν κατέστη δυνατό και ζητώ συγνώμη από τους πολίτες και τους εργαζόμενους στην καθαριότητα για την επιβάρυνση».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...