Κόσμος

Βετεράνος φλέρταρε την Μελάνια: «Αχ και να ήμουν 20 χρόνια νεότερος» - Πώς αντέδρασε ο Τραμπ (βίντεο)


Μπορεί η χθεσινή τελετή για την επέτειο των 75 χρόνων από την Απόβαση στη Νορμανδία να ήταν ένα σημαντικό γεγονός στο οποίο παραβρέθηκαν πλήθος προσωπικοτήτων και ηγετών, ωστόσο δεν υπήρξαν και οι χαλαρές στιγμές. Όπως το φλερτ ενός 93χρονου στην Μελάνια Τραμπ.

Η Πρώτη Κυρία μαζί με τον σύζυγό της, Ντόναλντ Τραμπ συνόδευσαν την βασίλισσα Ελισάβετ στην πόλη Πόρτσμουθ για να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις, στις οποίες παρόντες ήταν και οι Άνγκελα Μέρκελ. Εμανουέλ Μακρόν, Τζάστιν Τριντό, αλλά και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, που μάλιστα κάθισε δίπλα στην Μελάνια Τραμπ.

Ο βετεράνος αγωνιστής Τόμας Κούθμπερτ, ηλικίας 93 ετών, από το Έσεξ, όμως γοητεύτηκε τόσο πολύ από την Μελάνια Τραμπ, η οποία παρεμπιπτόντως ήταν εκθαμβωτική με το κλασικό βρετανικό καπέλο της που θύμιζε Μέγκαν Μαρκλ, που αποφάσισε να της κάνει κόρτε, μπροστά στον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο βετεράνος, λοιπόν, μιλώντας στον Αμερικανό πρόεδρο για την γυναίκα του, είπε: «Είναι καλή, έτσι δεν είναι;» προσθέτοντας: «Αν δεν ήσουν εσύ, κι αν ήμουν 20 χρόνια νεότερος». Το σχόλιο προκάλεσε το χαμόγελο του 72χρονου Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος απάντησε: «Θα μπορούσες να τα καταφέρεις, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι’ αυτό».

Η στιγμή που ο 93χρονος βετεράνος κάνει κόρτε στην Μελάνια Τραμπ
Η στιγμή που ο 93χρονος βετεράνος κάνει κόρτε στην Μελάνια Τραμπ
Ο Κούθμπερτ, στον οποίο απονεμήθηκε το μετάλλιο του Τάγματος της Λεγεώνας της Τιμής το 2017, για τον ρόλο του στην Απόβαση της Νορμανδίας, ήταν πολύ ευδιάθετος στην τελετή. Μάλιστα, αστειεύτηκε με την βασίλισσα Ελισάβετ και συνομίλησε με τον πρίγκιπα Κάρολο για την εποχή που υπηρέτησε στο Πολεμικό Ναυτικό. Αλλά προφανώς, τον συνεπήρε η Μελάνια Τραμπ. Μετά την συνάντησή του με τον Αμερικανό Πρόεδρο και την Πρώτη Κυρία, ο Κούθμπερτ μίλησε για τον Ντόναλντ Τραμπ. «Με εξέπληξε. Όταν βλέπεις κάποιον στην τηλεόραση, δείχνει πολύ διαφορετικός. Η σύζυγός του ήταν επίσης πολύ ευχάριστη».

Ο Αμερικανός Πρόεδρος είπε επίσης στον βετεράνο αγωνιστή πως ήταν «τιμή» του που τον γνώρισε, προσθέτοντας: «Σας ευχαριστώ πολύ».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...