Στρατός Ξηράς

Έβρος: Άσκηση υπό το βλέμμα του διοικητή της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Φλώρου-Εικόνες

Ο Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος, διοικητής της 1ης στρατιάς, παρακολούθησε την ΤΑΜΣ «ΜΑΝΙΤΣΑ – 2019», με αντικείμενο τη Διάβαση Ευκαιρίας Ποταμού, στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πλωτών Μέσων Νοτίου Έβρου.

Ο Διοικητής 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος, στο πλαίσιο προγραμματισμένης επισκέψεώς του στην ΠΕ της ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ, παρακολούθησε την ΤΑΜΣ «ΜΑΝΙΤΣΑ – 2019», με αντικείμενο τη Διάβαση Ευκαιρίας Ποταμού, στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πλωτών Μέσων Νοτίου Έβρου, από Συγκρότημα ΜΚ Λόχου ΠΖ.

Η ζεύξη του υδάτινου κωλύματος πραγματοποιήθηκε από στοιχεία και μέσα Μηχανικού του Δ΄ΣΣ.

Εκτελέσθηκαν 8 διαφορετικά επεισόδια, με μεγάλη επιτυχία και ως προς την εκτέλεση ενεργειών προπαρασκευής – εκτέλεσης της διάβασης ευκαιρίας, αλλά και ως προς τις διαδικασίες παραπλάνησης – αποδιοργάνωσης του εχθρού, γεγονός το οποίο καταδεικνύει το υψηλό επίπεδο εκπαιδεύσεως του προσωπικού, την εξοικείωση του με τα μέσα και εν τέλει την υψηλή μαχητική του αξία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...