Αθλητισμός

Super League: Εγραψε ιστορία ο ΠΑΟΚ - Ολοκλήρωσε αήττητος το πρωτάθλημα - «Επεσε» ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ολοταχώς για το νταμπλ οδεύει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος με τη νίκη του στα Γιάννενα επί του τοπικού ΠΑΣ με 2-0, κατέκτησε τον τίτλο, όντας αήττητος μετά το πέρας των 30 αγωνιστικών της Super League!

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου συγκέντρωσε 80 βαθμούς, σημειώνοντας 26 νίκες, ενώ παραχώρησε και τέσσερις ισοπαλίες κλείνοντας μία ονειρική σεζόν, η οποία έχει ακόμα ένα ματς για να γίνει μοναδική στην ιστορία του συλλόγου. Το ερχόμενο Σάββατο, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ, οι Θεσσαλονικείς φιλοδοξούν να κατακτήσουν και το Κύπελλο για να πιστοποιήσουν με άλλον έναν τίτλο την κυριαρχία τους.

Εξάλλου, ο «δικέφαλος του βορρά» κατάφερε ένα καταπληκτικό επίτευγμα, το οποίο είχε να συμβεί από τη σεζόν 1963-64 όταν ο Παναθηναϊκός είχε κατακτήσει αήττητος το πρωτάθλημα.

Ωστόσο, στο απέναντι στρατόπεδο, αυτό του ΠΑΣ Γιάννινα, επικρατούσε κατήφεια, καθώς ο «Άγιαξ της Ηπείρου» υποβιβάζεται στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία ύστερα από οκτώ χρόνια.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: N. Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Κάργας, A. Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Νικολιάς, Κάστρο (74' Κάστρο), Πάντελιτς, Σεργκελασβίλι, Παμλίδης (71' Μπατίστ), Κριζμάν (71' Μάνος)

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Κρέσπο, Ίνγκασον, Τόσκα, Γιαννούλης, Ολιβέιρα (79' Σάκχοφ), Κάνιας, Πέλκας, Ζαμπά (81' Σβιντέρσκι), Μπίσεσβαρ (69' Ενρίκε), Άκπομ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ