Οικονομία

One TV: Στον αέρα το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη - Δείτε τα πρώτα λεπτά της πρεμιέρας (βίντεο)


Λίγο μετά τις 4 το απόγευμα της Πέμπτης το νέο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη, που φέρει το εμπορικό σήμα One TV, είναι στον αέρα διαδικτυακά. Ο τηλεοπτικός σταθμός του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού θα μεταδίδει πρόγραμμα -αρχικά- μόνο μέσω διαδικτύου, μέχρι να εξασφαλίσει την απαραίτητη άδεια γενικού περιεχομένου από το ΕΣΡ.

Ο διευθυντής προγράμματος, Σταμάτης Μαλέλης φαίνεται ότι είναι έτοιμος να ρίξει στα βαθιά το νέο αυτό εγχείρημα. Όσον αφορά στο πρόγραμμα του καναλιού, καθημερινά από τις 16:00 έως τις 18:30 θα αναλύουν την επικαιρότητα οι δημοσιογράφοι Ανδρέας Παπαδόπουλος, Βάσω Μητρομάρα και Θανάσης Φουσκίδης. Στη συνέχεια και μέχρι τις 20:00 θα ακολουθεί η εκπομπή του Γιώργου Παπαχρήστου και της Τζίνας Μοσχολιού. Από τις 20:30 μέχρι τις 22:00, ο δημοσιογράφος Γιάννης Μούτσος θα παρουσιάζει τις ειδήσεις.

Καθημερινή παρουσία στις εκπομπές και στα δελτία θα έχουν οι διευθυντές των εφημερίδων, «Τα Νέα» Γιώργος Μαντέλας και «Βήμα» Αντώνης Καρακούσης. Τέλος από τις 22:00 έως και τις 24:00 ο Δημήτρης Μανιάτης και η Αθηναΐς Νέγκα, με μια εκπομπή θα κάνουν απολογισμό της επικαιρότητας. Στο πρόγραμμα θα υπάρχουν ημίωρα ένθετα, με θεματολογία που θα σχετίζεται με την υγεία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και την ευεξία.

Παράλληλα, με το διαδικτυακό project ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει καταθέσει αίτηση στο ΕΣΡ για τηλεοπτική άδεια εθνικής εμβέλειας.

Αυτό σημαίνει πως διεκδικεί την έκτη άδεια, ενώ οι άλλες πέντε έχουν ήδη δοθεί για τα κανάλια: Alpha TV, Star, ΣΚΑΪ, Open TV και ΑΝΤ1. Αυτό το διάστημα, το Συμβούλιο εξετάζει τον φάκελο της «Alter Ego», ενώ στο επόμενο στάδιο θα ακολουθήσει ενδελεχής έλεγχος του πόθεν έσχες και των οικονομικών στοιχείων της εταιρείας.

Το live πρόγραμμα, το οποίο θα είναι καθημερινό 8ώρο (από τις 16:00 μέχρι τις 00:00), ξεκίνησε σήμερα αμέσως μετά τις 16:00 με την εκπομπή One Line, με παρουσιάστρια τη Βάσω Μητρομάρα και τους Ανδρέα Παπαδόπουλο και Θανάση Φουσκίδη στο πάνελ.

Δείτε τα πρώτα λεπτά της πρεμιέρας:

https://player.vimeo.com/video/333751578?dnt=1&app_id=122963

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ