Ρωσία

MQ-9 Reaper: Μία τρομαχτική συνάντηση με το Su-30 - Δείτε το βίντεο


Σίγουρα είναι από τις συναντήσεις που δεν θα έχετε πολλές ευκαιρίες να απολαύσετε.

Ένα νέο βίντεο κάνει τον γύρο του Διαδικτύου και έχει γίνει «viral» που δείχνει έναν Ρώσο πιλότο μαχητικού αεροσκάφους, ο οποίος κατά την διάρκεια της αποστολής του, «πέφτει πάνω» σε ένα από τα πιο καταστροφικά και θανατηφόρα drone, το MQ-9 Reaper.

Το μη επανδρωμένο εναέριο όχημα των ΗΠΑ, αποτελεί την «αιχμή του δόρατος» όχι μόνο για αποστολές αναγνώρισης αλλά και για επιθέσεις και αεροπορικές επιδρομές, με τον Ρώσο πιλότο μόλις το αναγνωρίζει, να εκτελεί ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο πέρασμα σε απόσταση αναπνοής, ενώ δεν δίστασε να απαθανατίσει την στιγμή, «τρολάροντας» τους Αμερικανούς.

Στο βίντεο φαίνεται ένα ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος, πιθανώς Su-30SM, κατά τη διάρκεια της πτήσης που «συναντάει» ένα drone MQ-9 Reaper, με τον πιλότο να πραγματοποιεί το λεγόμενο «jetwash», δηλαδή την σκόπιμη πρόκληση αναταράξεων στην πορεία του drone, δημιουργώντας σοβαρό κίνδυνο για αυτό.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος έρχεται σε τέτοια απόσταση από αμερικανικό αεροσκάφος, αποθανατίζοντας το περιστατικό, κάτι που γίνεται συχνά, ιδιαίτερα στην περιοχή της Βαλτικής, με πρωταγωνιστές μαχητικά Su-27.

Πάντως το συγκεκριμένο βίντεο, προκαλεί αντιδράσεις, ειδικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και στον λογαριασμό του Ρώσου πιλότου που βιντεοσκόπησε το MQ-9 Reaper.

Δείτε το βίντεο:
https://www.instagram.com/p/BxMSxyjoV9f/

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης