Αθλητισμός

Europa League: Προβάδισμα για τον τελικό η Αρσεναλ, 3-1 την Βαλένθια -Ισοπαλία (1-1) για Αϊντραχτ και Τσέλσι (Βίντεο)


Η Αρσεναλ πήρε το μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση στον φετινό τελικό του Europa League, ενώ Αϊντραχτ Φρανφκούρτης και Τσέλσι έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς.

Η Αρσεναλ κέρδισε με 3-1 την Βαλένθια στο Λονδίνο, ενώ στην Φρανκφούρτη Αϊντραχτ και Τσέλσι έμειναν στο 1-1.

Στο Λονδίνο οι «νυχτερίδες» προηγήθηκαν μόλις στο 11' με τον Ντιακαμπί όμως οι παίκτες της Αρσεναλ γύρισαν το ματς πριν καν συμπληρωθεί το ημίωρο με δύο γκολ του Λακαζέτ (18' 26') και ο Ομπαμεγιάνγκ στο 90' πέτυχε το τρίτο γκολ που της δίνει σημαντικό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στο «Μεστάγια», για να πάρει την πρόκριση στον τελικό του Europa League που θα διεξαχθεί φέτος στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν στις 29 Μαΐου. Εξαιρετικός ο Λακαζέτ με δυο γκολ, πολύ καλός στις τοποθετήσεις του ο Παπασταθόπουλος. Στις 9 Μαΐου ο επαναληπτικός στο Μεστάγια.

Οι ενδεκάδες στο Αρσεναλ-Βαλένθια
Άρσεναλ: Τσεχ, Μουστάφι, Παπασταθόπουλος, Κοσιελνί (83’ Μονρεάλ), Κολάσινατς, Τσάκα, Γκεντουζί (58’ Τορέιρα), Μάιτλαντ- Νάιλς, Εζίλ (75’ Μχιταριάν), Ομπαμεγιάνγκ, Λακαζέτ.

Βαλένθια: Νέτο, Πιτσίνι, Γκαράι, Γκάμπριελ, Ντιακαμπί, Γκαγιά, Παρέχο, Σολέρ (71’ Βας), Ρονκάλια, Γκέδες (71’ Γκαμεϊρό), Ροντρίγκο (89’ Μίνα).

Δείτε τα γκολ

https://player.veuclips.com/player/html/Q1D8aFe3Py?popup=fromblocked&autoplay=1

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης προηγήθηκε με τον Γιόβιτς στο 23' αλλά ο Πέδρο ισοφάρισε για την Τσέλσι πριν λήξει το ημίχρονο. Προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Europa League απέκτησε έτσι η Τσέλσι, ενόψει της ρεβάνς σε μία εβδομάδα στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Οι ενδεκάδες στο Αϊντραχτ Φρανκφούρτης-Τσέλσι
Αϊντραχτ Φρ. (Αντι Χούτερ): Τραπ, Αμπρααμ, Χίντερεγκερ, Φαλέτ, Ντα Κόστα, Χασέμπε, Φερνάντες (73' Πασιένσια), Ρόντε, Γκατσίνοβιτς (90' Βίλεμς), Κόστιτς, Γιόβιτς

Τσέλσι (Μαουρίτσο Σάρι): Κέπα, Νταβίντ Λουίζ, Κρίστενσεν, Αθπιλικουέτα, Εμερσον, Καντέ, Ζορζίνιο, Λόφτους-Τσικ (83' Κόβατσιτς), Γουίλιαμ (61' Αζάρ), Πέδρο, Ζιρού.

Δείτε τα γκολ

https://streamable.com/fxq7m

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...