Οικονομία

120 δόσεις: Δείτε ζωντανά - Τσακαλώτος, Αχτσιόγλου και Χαρίτσης ανακοινώνουν τις λεπτομέρειες της ρύθμισης


Αύριο στη Βουλή η ρύθμιση για τις 120 δόσεις για χρέη σε εφορία, ασφαλιστικά ταμεία και δήμους. Αύριο κατατίθεται το νομοσχέδιο στη Βουλή. Έκκληση Τσακαλώτου στον Μητσοτάκη να μην κάνει την πρόταση μομφής στον Πολάκη για να μην... πάει πίσω η ψήφιση του νομοσχεδίου. Γέλια στην έναρξη της συνέντευξης Τύπου με τα... παιχνίδια του μικροφώνου που άφησαν "παγωτό" τον υπουργό Οικονομικών.

Ευκλείδης Τσακαλώτος, Έφη Ατσιόγλου και Αλέξης Χαρίτσης παρουσιάζουν το νομοσχέδιο για τις 120 δόσεις για τα χρέη σε εφορία, ασφαλιστικά ταμεία και τοπική αυτοδιοίκηση.

Αφού ξεπέρασε τα… τερτίπια του μικροφώνου, που δεν ήθελε να τον… αφήσει να μιλήσει, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος διατήρησε την ψυχραιμία του και αφού του έδωσαν δεύτερο μικρόφωνο, απηύθυνε έκκληση στη Νέα Δημοκρατία να μην καταθέσει πρόταση μομφής κατά του Παύλου Πολάκη. Μια πρόταση μομφής που ο Αλέξης Τσίπρας έχει πει ότι θα μετατρέψει σε ψήφο εμπιστοσύνης για την κυβέρνηση και άρα η συζήτηση για το νομοσχέδιο θα σταματήσει για τρεις μέρες.

Δείτε live τη συνέντευξη Τύπου

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fe.achtsioglou%2Fvideos%2F446085149534262%2F&show_text=0&width=560

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ