Αθλητισμός

Όλοι θέλουν τον Ματίας Ντε Λιχτ αλλά ποιος θα τον... αποκτήσει;

O Ματίας Ντε Λιχτ αποτελεί ένα από τα πιο καυτά ονόματα του καλοκαιριού και της μεταγραφικής περιόδου προτού ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον Άγιαξ και την πορεία που διανύει φέτος, έχοντας κάνει όλη την Ευρώπη να παραμιλάει.

Ο αρχηγός του Αίαντα λοιπόν έχει κάνει όλη την Ευρώπη όχι μόνο να παραμιλάει αλλά και να τον παρακαλάει να υπογράψει στην ομάδα του. Οι κορυφαίοι σύλλογοι της Γηραιάς Ηπείρου θέλουν να κάνουν δικό τους τον νεαρό αμυντικό που έχει καταπλήξει τους πάντες με την παρουσία του και την ηγετική φυσιογνωμία του.

Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους, Μπάγερν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σίτι, Παρί Σεν Ζερμέν είναι μερικές από τις ομάδες που κυνηγούν τον Άγιαξ για τον Ντε Λιχτ, ενώ ενδιαφέρον έχουν δείξει και η Τσέλσι, η Ρεάλ και η Ατλέτικο.

Ο Άγιαξ πάντως γνωρίζει ότι έχει πετύχει φλέβα χρυσού και δεν προτίθενται να τον παραχωρήσει για λιγότερα από 100. εκατ. ευρώ ποσό που πάντως είναι διατεθειμένες να δώσουν οι περισσότερες ομάδες για να τον κάνουν δικό τους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ