Πολιτική

Ψήφος εμπιστοσύνης: Ζωντανά οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών στη Βουλή (βίντεο)


Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα η συζήτηση στη Βουλή με αφορμή την πρόταση μομφής την οποία έχει καταθέσει η Νέα Δημοκρατία εναντίον του υφυπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη και την οποία η η κυβέρνηση μετέτρεψε σε ψήφος εμπιστοσύνης στην ίδια.

Νωρίτερα, επεισόδιο δημιουργήθηκε με τον πρώην υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, που θεώρησε ότι παρεκάμφθη η κανονική σειρά των ομιλητών και θα προηγείτο στο βήμα ο Σπύρος Δανέλλης.

Ο προεδρεύων Δημήτρης Κρεμαστινός τού επεσήμανε ότι η σειρά των ομιλητών είναι καθορισμένη και αν και ο κ. Δανέλλης προσφέρθηκε να παραχωρήσει τη θέση του στον πρώην υπουργό, ο κ. Κοτζιάς που είχε χάσει την ψυχραιμία του δημιούργησε επεισόδιο φωνάζοντας, έδωσε ένα χαρτί στο προεδρείο που ίσως έδειχνε μία διαφορετική σειρά και βγήκε από την αίθουσα της Ολομέλειας φωνάζοντας «αφήστε τα κόλπα όλοι σας».

Αφού ολοκληρώθηκαν οι τοποθετήσεις των βουλευτών, σειρά έχουν οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών.

Παρακολουθείστε ζωντανά τη συζήτηση στη Βουλή:

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...