Πολιτική

Χαλαρές στιγμές λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες - Σε ουζερί στο Κερατσίνι ο Τσίπρας, στο Παγκράτι ο Μητσοτάκης (εικόνες)

Όπως συνηθίζεται, μία ημέρα πριν από τις εκλογές οι αρχηγοί των κομμάτων πραγματοποίησαν «χαλαρές» εξορμήσεις, αφήνοντας για λίγο πίσω τους την ένταση της προεκλογικής περιόδου.

Τους δημοσιογράφους που κάλυπταν τις δραστηριότητές τους κατά την προεκλογική περίοδο συνάντησαν - σε πιο χαλαρούς ρυθμούς αυτή τη φορά – οι πολιτικοί αρχηγοί, λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Αφού πέρασε το πρωινό με την οικογένειά του, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετέβη σε ουζερί στο Κερατσίνι, με χαλαρή διάθεση και σπορ ντύσιμο.

Δίπλα στη θάλασσα, το μενού περιλάμβανε ψαρομεζέδες, τσίπουρο και ελάχιστες συζητήσεις για την πολιτική.

Ο Τσίπρας τσουγκρίζει

Τον πρωθυπουργό υποδέχθηκαν τοπικοί φορείς.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, επίσης με χαλαρό ντύσιμο, συναντήθηκε με δημοσιογράφους και συνεργάτες του σε καφέ στο Παγκράτι.

Κυριακος Μητσοτάκης σε τραπέζι

Ο κ. Μητσοτάκης συνομίλησε με όλους τους δημοσιογράφους και επανέλαβε το μήνυμα ότι «το βράδυ της Κυριακής θα υπάρχει ένας νικητής και ένας ηττημένος», ενώ το βράδυ αναμένεται να βγει με την οικογένειά του.

Στο τραπέζι ήταν η εκπρόσωπος της ΝΔ Σοφία Ζαχαράκη, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Γιάννης Μαστρογεωργίου, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου Κωνσταντίνος Ζούλας, η αναπληρώτρια διευθύντρια Κύρα Κάπη και ο υπεύθυνος ξένων μέσων Αργύρης Παπαστάθης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...