Αθλητισμός

Χάος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Μπουκάλια, εισβολή και διακοπή αγώνα (εικόνες, βίντεο)

Στο 22ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου διεκοπή ο τέταρτος τελικός της handball premier ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό/όμιλο Ξυνή.

Ενώ το σκορ ήταν στο 19-26 υπέρ της ομάδας του Πειραιά οπαδοί της ΑΕΚ άρχισαν να εκτοξεύουν μπουκάλια στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο αφού σε αυτόν είχαν εισβάλει κάποιοι οπαδοί της Ένωσης.

Οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στην αίθουσα Κασιμάτης του ΟΑΚΑ παρενέβησαν πριν η κατάσταση ξεφύγει τελείως. Οι παίκτες της ΑΕΚ και οι άνθρωποι της ομάδας προσπαθούν να ηρεμήσουν την κατάσταση.

Ωστόσο δεν έιναι ακόμη σίγουρο ότι το παιχνίδι θα ξεκινήσει και πάλι. Πρέπει να πούμε ότι κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου το ματς διεκόπη ουκ ολίγες φορές προκειμένου να γίνουν συστάσεις προς τον κόσμο.

Οι παίκτες της ΑΕΚ λίγη ώρα μετά από εκείνους του Ολυμπιακού αποχώρησαν από το γήπεδο. Οι διαιτητές έχουν ζητήσει την εκκένωση του γηπέδου για να συνεχιστεί το ματς. Υπάρχει περιθώριο μισής ώρας αλλιώς θα διακοπεί οριστικά το παιχνίδι

Εισβολή οπαδών και διακοπή στον τελικό του χάντμπολ ΑΕΚ-Ολυμπιακός (pics)

Εισβολή οπαδών και διακοπή στον τελικό του χάντμπολ ΑΕΚ-Ολυμπιακός (pics)

https://youtu.be/7bm7BBeAQBY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ