Κόσμος

Φρικτή δολοφονία στη Βραζιλία: Μαχαίρωσε τη μητέρα του 50 φορές -Ηθελε λεφτά για ναρκωτικά (εικόνες)

Ένας 32χρονος από τη Βραζιλία ομολόγησε στις Αρχές ότι δολοφόνησε τη μητέρα του όταν εκείνη αρνήθηκε να του δώσει συγκεκριμένο ποσό για να αγοράσει ναρκωτικά.

Ο άνδρας από τη Βραζιλία, που ονομάζεται Victor Sanchez, αποκάλυψε ότι χτύπησε την 51χρονη μητέρα του με ένα γυάλινο βάζο και έπειτα τη μαχαίρωσε τουλάχιστον 50 φορές.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail, ο 32χρονος μητροκτόνος παραδέχθηκε στους αστυνομικούς πως ήταν θυμωμένος επειδή η μητέρα του τού είχε πει πως δεν θα του δώσει την κάρτα ανάληψής της, ώστε να δανειστεί χρήματα για να αγοράσει κοκαΐνη.


Ο 32χρονος μητροκτόνος στη Βραζιλία -Φωτογραφία: Facebook/Victor Sanchez
Την σκότωσε και έτρεξε σε ΑΤΜ
Το πιο συγκλονιστικό από το έγκλημα στη Βραζιλία είναι ότι αφού σιγουρεύτηκε για το θάνατο της μητέρα τους, ο 32χρονος πήρε την κάρτα της άτυχης γυναίκας και μετέβη σε ένα κοντινό ΑΤΜ για να «σηκώσει» χρήματα.

Λίγο μετά, κάλεσε τις Αρχές, ενημέρωσε για τον φόνο της μητέρας του και προσπάθησε να το «χρεώσει» στον σύντροφό της. Ωστόσο, όταν οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο δεν βρήκαν αποδεικτικά στοιχεία για τους ισχυρισμούς του 32χρονου, εκείνος ομολόγησε.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή ο μητροκτόνος στη Βραζιλία εισήχθη σε κλινική απεξάρτησης και είναι αντιμέτωπος με τουλάχιστον τρεις κατηγορίες.


Η 51χρονη μητέρα -Φωτογραφία: Facebook/Lucia Elisa Sanchez

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...