Κόσμος

Φρίκη! 15χρονη Χριστιανή βιάστηκε, εξισλαμίστηκε και εξαναγκάστηκε σε ισλαμικό γάμο στο Πακιστάν

Φρίκη χωρίς τέλος για μια Χριστιανή έφηβη στο Πακιστάν.

Όπως καταγγέλλει η ίδια έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, αναγκάστηκε να μεταστραφεί στο Ισλάμ και παντρεύτηκε έναν 45χρονο μουσουλμάνο άνδρα, αποδεικνύοντας πως οι γυναίκες στις θρησκευτικές μειονότητες στην πλειοψηφία των μουσουλμανικών χωρών εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν ακραίες διώξεις εξαιτίας του φύλου και της πίστης τους.

Η Neha Pervaiz, 15 ετών, που ζούσε στη γειτονιά του Ittehad στο Καράτσι, δήλωσε πρόσφατα στο ucanews.com πως υποχρεώθηκε σε Ισλαμικό γάμο τον περασμένο μήνα όταν πήγε στο σπίτι της θείας της με πρόθεση να φροντίσει ασθενή συγγενή.

"Με πήρε η θεία μου στο σπίτι της στις 28 Απριλίου για να την βοηθήσω να φροντίσει τον άρρωστο γιο της", ανέφερε η Pervaiz στο ucanews.com. "Αλλά εκεί μου ζητήθηκε να παντρευτώ έναν μουσουλμάνο άντρα που ονομάζεται Imran. Όταν αρνήθηκα, με χτύπησαν και απειλούσαν να σκοτώσουν τον μικρό αδελφό μου που ήταν μαζί μου. "

Η Pervaiz ισχυρίστηκε ότι μεταφέρθηκε σε ένα δωμάτιο όπου βιάστηκε από τον Imran.

"Με πίεσαν έπειτα να μεταστραφώ στο Ισλάμ και να παντρευτώ τον Imran", πρόσθεσε.

Την επόμενη μέρα είπε ότι μεταφέρθηκε μπροστά σε έναν ισλαμιστή κληρικό, όπου αναγκάστηκε να επαναλάβει το Κοράνι και έλαβε ένα νέο όνομα: Φατίμα. Στη συνέχεια, στις 30 Απριλίου, η Pervaiz δήλωσε ότι μεταφέρθηκε σε δικαστήριο όπου παντρεύτηκε νόμιμα τον Imran.

Όλα αυτά μέχρι τις 5 Μαΐου όταν η Pervaiz κατάφερε να ξεφύγει από το σπίτι με τη βοήθεια της κόρης του δυνάστη της.

Όλος αυτόν τον καιρό που ήταν μακριά, η μητέρα της Pervaiz παρέμενε ανίδεη για το τι έγινε με την κόρη της.

Η ΜΚΟ "Κίνημα Αλληλεγγύης και Ειρήνης" έχει εκτιμήσει ότι μεταξύ 100 και 700 χριστιανών κοριτσιών απαγάγονται, βιάζονται και εξαναγκάζονται σε Ισλαμικούς γάμους στο Πακιστάν κάθε χρόνο.

Το Πακιστάν, κατά 96% μουσουλμανική χώρα, κατατάσσεται ως η πέμπτη χειρότερη χώρα στον κόσμο όταν πρόκειται για χριστιανική δίωξη, σύμφωνα με την Open Doors USA.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, μια αναφορά του Associated Press αποκάλυψε ότι εκατοντάδες χριστιανά κορίτσια στο Πακιστάν έχουν μεταφερθεί στην Κίνα μέσω μιας επιχείρησης στην οποία πάστορες πληρώνονται για να βρουν νύφες για τους Κινέζους μεταξύ των φτωχών κοινοτήτων που ποιμαίνουν.

Οι γονείς των κοριτσιών που διακινούνται, σύμφωνα με πληροφορίες, λαμβάνουν μεταξύ $ 3.500 και $ 5.000 και λένε ότι οι κόρες τους θα παντρευτούν πλούσιους χριστιανούς...

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ