Ελληνοτουρκικά

Φράγκος: Τι ειπώθηκε στη μυστική συνάντηση Τσίπρα – Ερντογάν;

Τι είπε ο επίτιμος αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1

Στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή του Λάμπρου Καλαρίτη μίλησε ο επίτιμος αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Φράγκος Φραγκούλης για μια σειρά θεμάτων. Ο κ. Φραγκούλης σχολίασε το γεγονός της συνωνυμίας του με τον υποψήφιο του Κυριάκου Βελόπουλου στο ψηφοδέλτιο της «Ελληνικής Λύσης» υπογραμμίζοντας: «Πρόκειται για ένα νέο παιδί 25 ετών που δεν ξεκινάει την πολιτική του καριέρα με τον καλύτερο τρόπο. Ο κ. Βελόπουλος φημίζεται για την ευρηματικότητα του όταν λέει πως έχει επιστολές του Ιησού Χριστού, και μετά λέει πως εγώ ποτέ δεν πούλησα τέτοιες επιστολές. Δεν συνάδουν με τα χριστά ήθη του κοινοβουλευτισμού και της δημοκρατίας μας τέτοιες δολοπλοκίες. Έκανα δήλωση πως υπάρχει πρόβλημα παραπληροφόρησης».

Ενώ για την κορύφωση της προκλητικότητας των Τούρκων στην κυπριακή ΑΟΖ ο κ. Φραγκούλης άφησε σαφείς αιχμές για τον Αλέξη Τσίπρα σημειώνοντας τα εξής:

«Οι ενέργειές των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων τείνουν να μας πείσουν ότι τίθεται σοβαρό θέμα για το τι διημείφθη στη μυστική συνάντηση Τσίπρα – Ερντογάν κατά την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στην Άγκυρα. Επίσης, δε μιλάει κανείς για τον Αττίλα 3, αρκούμαστε σε μια ανούσια διαμάχη του ποιος είναι καλός και ποιος όχι. Πρέπει οι υπεύθυνοι των πολιτικών κομμάτων να πάρουν θέση  και να θέσουν τα πράγματα στη σωστή τους βάση. Η Τουρκία θα έπρεπε ήδη να έχει καταγγελθεί στο ΝΑΤΟ».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ