Αθλητισμός

Τότεναμ: Έβαλε τα κλάματα ο πρωταγωνιστής του θριάμβου ακούγοντας το νικητήριο γκολ που ο ίδιος σημείωσε (βίντεο)


Ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της επικής πρόκρισης της Τότεναμ στον τελικό του Champions Legaue, πετυχαίνοντας και τα τρία γκολ των Λονδρέζων στην έδρα του Άγιαξ. Οι εκπρόσωποι του Τύπου περίμεναν τον Λούκας Μόουρα για δυο κουβέντες μετά το τέλος του ημιτελικού και του έδειξαν σε βίντεο το τρίτο του γκολ, με τον Βραζιλιάνο να βάζει τα κλάματα...

Ο Λούκας Μόουρα έγραψε ιστορία στον χθεσινό (08.05.2019) ημιτελικό της Τότεναμ με τον Άγιαξ, στο Αμστερνταμ. Ο επιθετικός των “σπερς” πέτυχε ένα εκπληκτικό χατ-τρικ, σκοράρντας μόνο στο δεύτερο ημίχρονο και έστειλε την ομάδα του Ποκετίνο για πρώτη φορά στον τελικό του Champions League.

Ο Βραζιλιάνος έβαλε έτσι το όνομα του σε μία πολύ… μικρή λίστα! Ο Λούκας Μόουρα έγινε ο -μόλις- πέμπτος παίκτης στην ιστορία του Champions League που καταφέρνει να σημειώσει χατ τρικ σε έναν ημιτελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Λίγο μετά το τέλος του αγώνα και προτού μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου, οι δημοσιογράφοι έδειξαν στον Μόουρα -σε βίντεο σε κινητό- το τρίτο του γκολ, με τον Βραζιλιάνο να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα του.

“Είναι δύσκολο να μιλήσω. Είμαι συναισθηματικά φορτισμένος. Από παιδί ονειρευόμουν να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ, ήταν όνειρό μου να το κατακτήσω και τώρα έχω την ευκαιρία να το κάνω. Είναι μια ευκαιρία για να δώσω χαρά στην οικογένειά μου, σε όλους τους φίλους μου, σε όσους είναι δίπλα μου όταν γεννήθηκα. Είναι δύσκολο να εξηγήσω τι νιώθω. Πίστευα ότι μπορούμε να το κάνουμε, ακόμα και όταν πήγαμε με 2-0 στο δεύτερο ημίχρονο” δήλωσε ο συγκινημένος Μόουρα.

https://twitter.com/SC_ESPN/status/1126287198943313921?ref_src=twsrc%5Etfw

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ