Κόσμος

Τυχερός ο πελάτης! Εστιατόριο του σέρβιρε κατά λάθος κρασί 5.200 ευρώ!


Που να φανταζόταν το "μπλέξιμο" που θα υπήρχε στο εστιατόριο που επέλεξε να γευματίσει ο τυχερός αυτός πελάτης, αφού καταλάθος του σέρβιραν κρασί αξίας 5.200 ευρώ, χωρίς φυσικά να πληρώσει το αντίτιμο!

Ένας πραγματικά τυχερός πελάτης εστιατορίου είχε την ευκαιρία να απολαύσει ένα πανάκριβο κρασί, χωρίς ποτέ να πληρώσει το ανάλογο αντίτιμο.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στα μέσα Μαΐου στο εστιατόριο Hawksmoor στο Μάντσεστερ, όπου ένας πελάτης είχε παραγγείλει ένα μπουκάλι κρασί αξίας 300 ευρώ, όμως αντί γι αυτό του σέρβιραν μια φιάλη αξίας περίπου 5.200 ευρώ!

 

Και μπορεί αυτό από μόνο του να μοιάζει εξωφρενικό, ωστόσο μεγάλη εντύπωση προκάλεσε η αντίδραση του εστιατορίου, ειδικά απέναντι στο σερβιτόρο που έκανε αυτό το μεγάλο λάθος. Ειδικότερα, το εστιατόριο ανέβασε ένα tweet στις 16 Μαΐου, δημοσιοποιώντας το γεγονός με μία μεγάλη δόση χιούμορ. Έγραψαν: «Στον πελάτη που κατά λάθος δόθηκε ένα μπουκάλι Chateau le Pin Pomerol 2001, που κοστίζει £4.500 στο μενού μας, χθες το βράδυ, ελπίζουμε να απολαύσατε τη βραδιά σας». Συνέχισαν όμως και με ένα σχόλιο για τον υπάλληλο τους, σημειώνοντας «στο μέλος του προσωπικού που το έδωσε κατά λάθος, ψηλά το κεφάλι! Λάθη συμβαίνουν και σε κάθε περίπτωση σε αγαπάμε»!

Λίγο αργότερα πάλι, έκαναν μία ακόμη δημοσίευση στο twitter, με μία φωτογραφία όπου εμφανίζονται δίπλα-δίπλα το κρασί που είχε αρχικά παραγγείλει ο πελάτης, ένα Chateau Pichon Longueville Comtesse de Lalande 2001 και το πανάκριβο Chateau le Pin Pomerol 2001 που τελικά του σέρβιραν, συνοδεύοντας τη φωτογραφία με το σχόλιο «μοιάζουν πολύ, εντάξει;». Στο μεταξύ, όπως θα διαπιστώσετε και εσείς κοιτώντας τη, το μόνο κοινό τους είναι η χρονολογία! Ελπίζουμε τουλάχιστον ο πελάτης που ήπιε το κρασί των 5.200 ευρώ να το απόλαυσε.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ