Κυβέρνηση

Το τραγούδι που αφιέρωσε ο Τσίπρας στη Νέα Δημοκρατία

Μια αφιέρωση όλο νόημα στην Νέα Δημοκρατία έκανε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την διάρκεια των ραδιοφωνικών του δηλώσεων στο News 24/7.

Ο Πρωθυπουργός εκτός των αναφορών του σχετικά με το πότε θα στηθούν οι κάλπες για τις εθνικές εκλογές – που αποτελεί ένα από τα βασικά πολιτικά ερωτήματα των ημέρων – σχολίασε και το μουσικό χαλί της εκπομπής που τον φιλοξενούσε.

Ο τίτλος του συγκεκριμένου τραγουδιού έδωσε την αφορμή στον Πρωθυπουργό να εκφράσει τις εκτιμήσεις του για τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών με ένα πιο χιουμοριστικό ύφος.

Πρόκειται για μια από τις επιτυχίες των Rolling Stones

Και συγκεκριμένα το τραγούδι "Paint it Black" που στα ελληνικά μεταφράζεται "Βάψτα μαύρα". Οπότε ο Αλέξης Τσίπρας σχολίασε: «Το Paint It Black είναι το τραγούδι ε; Δηλαδή βάφ' τα μαύρα. Βλέπω τη ΝΔ να τα βάφει μαύρα την Κυριακή»

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...