Κοινωνία

Το τέχνασμα με το μπαλάκι του τένις για παρκάρισμα σε γκαράζ (βίντεο)


Όποιος παρκάρει σε γκαράζ στο σπίτι του ξέρει καλά πόσο απαιτητική μπορεί να γίνει η οδηγική καθημερινότητα κάποιες φορές, λες και ξαφνικά δεν χωράει και αναγκάζεσαι σε ένα σωρό περιττές μανούβρες.

Αν μάλιστα το γκαράζ δεν είναι ακριβώς ευρύχωρο και εσύ στην κακή σου μέρα, δεν είναι εύκολο να διακρίνεις πότε πρέπει να σταματήσεις το μπρος-πίσω. Αυτά και άλλα πολλά λύνει ένα μπαλάκι του τένις κρεμασμένο από το ταβάνι στην κατάλληλη θέση, έτσι ώστε να βρίσκει στο παρμπρίζ ή το πίσω τζάμι στην όπισθεν και να υποδεικνύει την ακριβή θέση για να σταματήσεις.

Ούτε ξυσίματα στον προφυλακτήρα ούτε «φιλήματα» με τον τοίχο πια με το απλό πλην δαιμόνιο αυτό τέχνασμα!

Αφού παρκάρεις το αμάξι στην ιδανική θέση, κρεμάς πάνω από το παρμπρίζ ή το πίσω τζάμι, ανάλογα με τη φορά που βάζεις το αμάξι στο πάρκινγκ, ένα μπαλάκι του τένις, έτσι ώστε να το ακουμπά το τζάμι στη μανούβρα και να ξέρεις πότε ακριβώς πρέπει να ακινητοποιήσεις το όχημα.
https://www.youtube.com/embed/hfWF00zXY9E
Είναι μια απλή, πάμφθηνη και καλά δοκιμασμένη λύση που εντυπωσιάζει με την αποτελεσματικότητά της.
https://www.youtube.com/embed/QGdkI59e960

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...