Αθλητισμός

Τζουντόκα αποκλείστηκε από αγώνα επειδή του έπεσε από την τσέπη ένα... κινητό (βίντεο)


Με την ποινή του αποκλεισμού από τον αγώνα του τιμωρήθηκε τζουντόκα σε αγώνα του Γκραν Σλαμ στο Μπακού όταν από την τσέπη της στολής του έπεσε ένα... κινητό!

Το πρωτοφανές περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Πορτογάλο με καταγωγή από την Αρμενία, Ανρί Εγκουτίτζε, σημειώθηκε στον αγώνα του κόντρα στον Σουηδό Ρόμπιν Πάτσεκ για την κατηγορία των 81 κιλών.

Στο βίντεο φαίνεται η στιγμή που οι δύο τζουντόκα έχουν πιαστεί σε λαβή όταν ξαφνικά, δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του μεταξύ τους αγώνα, ένα κινητό πέφτει από τη στολή του Εγκουτίτζε.
https://twitter.com/Judo/status/1127272112778088450?ref_src=twsrc%5Etfw
Ο διαιτητής δεν είχε άλλη επιλογή από το να διακόψει το ματς και να κατακυρώσει τον αγώνα εις βάρος του 23χρονου τζουντόκα, με τεχνική ήττα λόγω του ότι είχε μη εξουσιοδοτημένο αντικείμενο στο τατάμι.

Μετά το τέλος του αγώνα σε δηλώσεις του ο Πορτογάλος τζουντόκα υποστήριξε ότι «άκουγα μουσική στα αποδυτήρια, έβγαλα το ρολόι μου αλλά ξέχασα το κινητό».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές