Κοινωνία

Τα κλοπιμαία "πρόδωσαν" τους δράστες της δολοφονίας του 87χρονου στην Ίμβρο

Στη σύλληψη έξι ατόμων που φέρονται ως δράστες της δολοφονίας του ηλικιωμένου Έλληνα Ζαφείρη Πινιάρη στην Ίμβρο προχώρησαν οι Αρχές, έπειτα από εντολή της Εισαγγελίας Δαρδανελίων.

Κατά την έρευνα στα σπίτια των φερόμενων δραστών εντοπίστηκαν λίρες, τιμαλφή και προσωπικά αντικείμενα του άτυχου 87χρονου από το Ευλάμπιο, καθώς και πλαστικές χειροπέδες, όπως αυτές με τις οποίες είχαν δέσει τα χέρια και τα πόδια του ηλικιωμένου, που βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του με εμφανή σημάδια από χτυπήματα.

Βάσει των ευρημάτων, φαίνεται να επιβεβαιώνονται οι εκτιμήσεις των Αρχών ότι οι δράστες αναζητούσαν τις χρυσές λίρες και το μεγάλο κομπόδεμα που οι φήμες ανέφεραν ότι είχε το θύμα στην απομονωμένη αγροικία του. Αυτό που δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό είναι εάν οι δράστες βρήκαν όντως τον φημολογούμενο θησαυρό του Ζαφείρη Πινιάρη σκάβοντας στον χώρο γύρω από το σπίτι του και χτυπώντας τον για να τους αποκαλύψει την κρυψώνα.

Η έρευνα των διωκτικών Αρχών συνεχίζεται και αναμένεται να εστιάσει στο πόσοι ήταν τελικά οι εμπλεκόμενοι στον βασανισμό και στη δολοφονία του ηλικιωμένου και τι κατάφεραν να αρπάξουν από το σπίτι του.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...