Πολιτική

Τα γυρίζει ο Βελόπουλος για τις επιστολές του Ιησού: «Έκανα λάθος...» (ηχητικό)

«Οικοδόμησα την «Ελληνική Λύση» με το σκεπτικό τις ανάγκες της Ελληνικής κοινωνίας. Είμαι επιχειρηματίας, εργαζόμενος κι όχι επαγγελματίας πολιτικός. Δεν είμαστε τηλεκόμμα» διευκρινίζει στον 98.4 ο επικεφαλής της «Ελληνικής Λύσης» Κυριάκος Βελόπουλος, που όπως είπε θα διεκδικήσει την ψήφο των Ελλήνων στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Στόχος του κ. Βελόπουλου, όπως είπε, είναι να εξαφανίσει τους ναζί από τη χώρα. Την ίδια ώρα βέβαια έλεγε ότι θέλει τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής και πώς τα πολύ ναζιστικά τον βρίσκουν αντίθετο. Λογικά, με τα «λίγο» δεν έχει πρόβλημα.

Ο κ. Βελόπουλος ρωτήθηκε και για τις χειρόγραφες επιστολές του Ιησού που πουλούσε, λέγοντας πώς «ήταν λάθος του η λεκτική προβολή με στόχο την προώθηση προϊόντος». «Είπα ότι τα έγραψε ο Ιησούς Χριστός δύο φορές. Μπορεί όταν κάνεις μία επιθετική εκπομπή να πεις μία, δύο φορές κάτι παραπάνω», πρόσθεσε ο κ. Βελόπουλος.

Ακούστε τον Κυριάκο Βελόπουλο να λέει για τις επιστολές στο 17.00'

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...