Εσωτερική Ασφάλεια

Συνεχίζονται οι εμπρησμοί αυτοκίνητων -Νέα περιστατικά σε Κερατσίνι και Αχαρνές

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική για εμπρησμό αυτοκινήτων στην περιοχή του Κερατσινίου και του Αχαρνές μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.

Στις 02:34 ξέσπασε πυρκαγιά σε αυτοκίνητο επί της οδού Αλ. Παπαναστασίου, στο Κερατσίνι, ενώ περίπου δέκα λεπτά μετά πυρπολήθηκε αυτοκίνητο στη συμβολή των οδών Γιάννη Ρίτσου και Γνώσεως στην περιοχή του Αχαρνές.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης, φωτιά ξέσπασε και σε εκλογικό κέντρο (Ελλήνων Συνέλευσις), στο Καματερό επί της οδού Πίνδου 62, σε ισόγειο πολυκατοικίας. Η Πυροσβεστική έσπευσε στο σημείο και η πυρκαγιά περιορίστηκε μόνο στον χώρο του εκλογικού κέντρου.

Η φωτιά σε αυτοκίνητα σε Κερατσίνι και Αχαρνές έρχονται μετά από σερί περιστατικά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Τα ξημερώματα της Πέμπτης σημειώθηκε εμπρησμός αυτοκινήτου στη Κηφισιά, ενώ τα ξημερώματα της Τρίτης στόχος εμπρηστικής επίθεσης ήταν το αυτοκίνητο της δημοσιογράφου Μίνας Καραμήτρου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...