Εσωτερική Ασφάλεια

Συνέλαβαν στα Εξάρχεια Αλβανούς διακινητές που είχαν γεμίσει ναρκωτικά την Αθήνα : Κατασχέθηκαν 155 κιλά χασίς

Μία από τις μεγαλύτερες αλβανικές συμμορίες που έριχνε χασίς στις πιάτσες της Αθήνας και είχε στρατηγείο την περιοχή των Εξαρχείων εξάρθρωσαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και της ΟΠΚΕ μετά την έφοδο που πραγματοποίησαν το πρωί της Πέμπτης σε διαμερίσματα στην περιοχή.

Από την επιχείρηση στην καβάντζα της οδού Σπύρου Τρικούπη βρέθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, περισσότερα από 155 κιλά κάνναβη κι ένα αυτοκίνητο, ενώ σε άλλο διαμέρισμα που διέμεναν οι διακινητές σε κάθετο δρόμο της Χαριλάου Τρικούπη, βρέθηκαν 10.000 σε μετρητά.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει τρεις συλλήψεις Αλβανών, 25, 24 και 30 ετών, ενώ προσήχθησαν και ο πατέρας του ενός Αλβανού και η μητέρα του.

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών σε συνεργασία με αστυνομικούς της ΟΠΚΕ εδώ και καιρό παρακολουθούσαν την ομάδα και αποφάσισαν ότι σημερα ήταν η κατάλλλη στιγμή να πραγματοποιήσουν την έφοδο.

Χρειάστηκε η συνδρομή της  ΕΚΑΜ για το μεγάλο ντου στο διαμέρισμα της Σπύρου Τρικούπη, ενώ ο ένας συλληφθείς προσπάθησε να διαφύγει.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 80 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 155 κιλών και 401 γραμμαρίων, 11.825 ευρώ, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας κι έξι κινητά τηλέφωνα.

Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη.

nark1
eksarxeia01eksarxeia03
Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ