ΗΠΑ

Στόρμι Ντάνιελς για τις ερωτικές περιπτύξεις με τον Τραμπ: «Τα χειρότερα 90 δευτερόλεπτα της ζωής μου»

Σε νέες αναφορές για τον Ντόναλντ Τραμπ προχώρησε η πορνοστάρ, Στόρμι Ντάνιελς, η οποία στο παρελθόν συνευρέθηκε ερωτικά με τον σημερινό πρόεδρο των ΗΠΑ, λαμβάνοντας 130.000 δολάρια για να κρατήσει το στόμα της κλειστό πριν τις εκλογές του 2016.

Το νέο περιστατικό εκτυλίχθηκε ενώπιον θεατών σε comedy club της Νέας Υόρκης. Η Στόρμι Ντάνιελς ρωτήθηκε από θεατές για τις… αποδόσεις του Ντόναλντ Τραμπ και τότε εκείνη τον «δίκασε» λέγοντας ότι ήταν τα 90 χειρότερα δευτερόλεπτα της ζωής της.

Ωστόσο, η κουβέντα δεν σταμάτησε εκεί, αφού το κοινό ήθελε να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες. Ετσι, όταν η Στόρμι Ντάνιελς ρωτήθηκε εάν η ερωτική συνεύρεση έγινε με προφυλακτικό ή χωρίς, είπε: «Εγινε by the book (μτφ. όπως ορίζουν οι κανόνες)».

Μετέπειτα, η Ντάνιελς ρωτήθηκε και για το αν ο Αμερικανός Πρόεδρος θα πρέπει να παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη μετά τα όσα περιλαμβάνονται στο πόρισμα της έρευνας για τη ρωσική εμπλοκή στις εκλογές του 2016.

«Είναι άδικο ο πρόεδρος των ΗΠΑ να μην υπακούει στους ίδιους κανόνες με όποιον άλλο πολίτη. Το να επιτρέπεις σε κάποιον να γλιτώνει για πράγματα που είναι παράνομα δημιουργεί ένα τρομακτικό προηγούμενο για όποιον τον διαδεχθεί στον Λευκό Οίκο» ήταν η απάντηση που έδωσε η Ντάνιελς.

«Είναι σαν να δίνεις το πράσινο φως στη λογική "μπορείς να κάνεις ότι στο δι@@@λο θέλεις" αν εκλεγείς», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ