Οικονομία

Στις τηλεοράσεις βγαίνει το κανάλι του Μαρινάκη!

Κοντά στην έκδοση της άδειας είναι το τηλεοπτικό κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη, κάτι που θα του επιτρέψει να βγει στον αέρα και στις τηλεοπτικές οθόνες.

Συμφωνία με Cosmote και Nova

Μέχρι σήμερα το One Channel εξέπεμπε μόνο διαδικτυακά, όμως ο Βαγγέλης Μαρινάκης συμφώνησε με τη Nova και την Cosmote TV για να μεταδίδεται και από τα συνδρομητικά κανάλια.

Συγκεκριμένα το One Channel θα είναι στη θέση 28 και θα μπορεί να το παρακολουθήσει κάποιος από τις υπηρεσίες Nova Go και Cosmote Go. Απομένουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου η χορήγηση της άδειας του τηλεοπτικού σταθμού, ώστε να εκπέμπει κανονικά ο σταθμός στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Βαγγέλης Μαρινάκης: Ραγδαίες εξελίξεις με το κανάλι του εφοπλιστή

Το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη εξέπεμψε για πρώτη φορά διαδικτυακά πριν από μερικές μέρες, ωστόσο στην τελική ευθεία μπαίνει η επίσημη πρεμιέρα.

Πότε θα γίνει η πρεμιέρα

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ένθετο Secret των «Παραπολιτικών», το νέο κανάλι, με την ονομασία One Channel, θα βγει επίσημα στον αέρα μέσω διαδικτύου το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου, παρότι όλα έδειχνα ότι αυτό θα γινόταν την Τρίτη του Πάσχα 30 Απριλίου. Μάλιστα, η Πέμπτη 2 Μαΐου είναι η επικρατέστερη μέρα.

Το One Channel εξέπεμψε για πρώτη φορά στην παρουσίαση της υποψηφιότητας του Γιάννη Μώραλη για τη δημαρχία του Πειραιά.

Θεωρείται μάλιστα ότι το διαδικτυακό εγχείρημα θα είναι και «πρόβα» όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατοχυρώσει την έκτη άδεια γενικού περιεχομένου. Αυτό το διάστημα το ΕΣΡ εξετάζει τον φάκελο της Alter Ego, ενώ στο επόμενο στάδιο θα ακολουθήσει ενδελεχής έλεγχος του πόθεν έσχες και των οικονομικών στοιχείων της εταιρείας του εφοπλιστή.

Όσον αφορά το πρόγραμμα του καναλιού, καθημερινά από τις 16:00 έως τις 18:30 θα αναλύουν την επικαιρότητα οι δημοσιογράφοι Ανδρέας Παπαδόπουλος, Βάσω Μητρομάρα και Θανάσης Φουσκίδης. Από τις 18:30 έως τις 20:00 τη σκυτάλη θα παίρνουν ο Γιώργος Παπαχρήστος και η Τζίνα Μοσχολιού. Από τις 20:30 μέχρι τις 22:00 ο δημοσιογράφος Γιάννης Μούτσος θα παρουσιάζει τις ειδήσεις.

Συμμετοχή στα δελτία ειδήσεων και τις εκπομπές θα έχουν ο Γιώργος Μαντέλας από τα «Νέα» και ο Αντώνης Καρακούσης από το «Βήμα». Από τις 22:00 έως τις 24:00 ο Δημήτρης Μανιάτης και η Αθηναΐς Νέγκα θα παρουσιάζουν εκπομπή με θέμα τον απολογισμό της επικαιρότητας.

Όπως αναφέρει το ethnos.gr δοκιμαστικά για το διαδικτυακό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου έχει κάνει ο Κώστας Γιαννακίδης, αλλά και ο Δημήτρης Δανίκας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ