Κοινωνία

Σοκ στη Σαντορίνη με τον αιφνίδιο θάνατο της 14χρονης κατά την διάρκεια πάρτι

Σοκ στη Σαντορίνη για τον χαμό της 14χρονης κοπέλας που έχασε την ζωή της μετά από εφηβικό πάρτι.

Η Κ.Ξ. κατέρρευσε το βράδυ της Τετάρτης σε  σε σπίτι συμμαθήτριας στο Εμπορείο στην Σαντορίνη. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», οι γονείς είχαν φύγει από το σπίτι έπειτα από «αίτημα» των παιδιών τους να τα αφήσουν «λίγο ελεύθερα να διασκεδάσουν».

Κάποια στιγμή, η 14χρονη ένιωσε αδιαθεσία και πριν προλάβουν οι φίλοι της να ρωτήσουν τί είχε πάθει, έπεσε στο πάτωμα λιπόθυμη.

Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας σε ημιθανή κατάσταση με τους γιατρούς να μην μπορούν, δυστυχώς, να κάνουν κάτι για να σώσουν τη ζωή της. Από το Κέντρο Υγείας ειδοποιήθηκε η αστυνομία γύρω στις 11 το βράδυ και αμέσως αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι όπου έγινε το πάρτι.

Σύμφωνα με την πρώτη εξέταση της σορού, αποδείχτηκε ότι δεν έφερε τραύματα ή μώλωπες ή κάτι άλλο που να μαρτυρά εγκληματική ενέργεια.

Παρόλα αυτά  η σορός μεταφέρθηκε στην Αθήνα για να γίνει η νεκροτομή και οι τοξικολογικές εξετάσεις. Ανοικτά παραμένουν όλα τα ενδεχόμενα, μεταξύ των οποίων η αδικοχαμένη κοπέλα να πέθανε από παθολογικά αίτια.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...