Ρωσία

Ρωσία: Γερμανικό κατασκοπευτικό αεροσκάφος φέρεται να εντοπίστηκε κοντά την περιοχή Καλίνινγκραντ-Εικόνες



Γερμανικό κατασκοπευτικό αεροσκάφος φαίνεται να εντοπίστηκε σε κοντινή απόσταση από τα Ρωσικά σύνορα, στην περιοχή του Καλίνινγκραντ, όπως μετέδωσε η σελίδα στο Twitter το Page Radar. 

Αεροσκάφη του ΝΑΤΟ πετούν τακτικά σε κοντινή απόσταση από τα ρωσικά σύνορα και πάνω από τις βάσεις της Συρίας από τη στιγμή που οι σχέσεις μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ, καθώς και δυτικών συμμάχων τους, άρχισαν να επιδεινώνονται.

Ένα γερμανικό αεροσκάφος θαλάσσιας παρακολούθησης τύπου Lockheed P-3C CUP Orion εντοπίστηκε κοντά στα θαλάσσια σύνορα στην περιοχή του Καλίνινγκραντ, όπως μετέδωσε η σελίδα στο Twitter το Page Radar. Σύμφωνα με αυτή το αεροσκάφος πλησίασε σε απόσταση 32χλμ. Από τις ακτές του Καλίνινγκραντ πριν αλλάξει πορεία.

Ο σκοπός της πτήσης παραμένει αδιευκρίνιστος και ούτε η Γερμανία, ούτε η Ρωσία έχουν σχολιάσει την αναφορά.

https://twitter.com/ua4wiy_/status/1131874963667992576?ref_src=twsrc%5Etfw

​Οι πτήσεις από αναγνωριστικά αεροσκάφη του ΝΑΤΟ κοντά στα ρωσικά σύνορα και ξένες στρατιωτικές βάσεις έχουν γίνει καθημερινότητα από τότε που επιδεινώθηκαν οι σχέσεις μεταξύ της βορειοατλαντικής συμμαχίας και της Ρωσίας το 2014. Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας έχει αναφέρει τον εντοπισμό περισσότερων από 1.000 αναγνωριστικών πτήσεων το 2018.

Πρόσφατα αεροσκάφος της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας τύπου RQ-4B-40 Global Hawk εντοπίστηκε από φανατικούς της αεροπλοΐας να πετά στα δυτικά σύνορα της Ρωσίας και κοντά στην περιοχή του Καλίνινγκραντ στις 15 Μαΐου. Το ίδιο αμερικανικό αεροπλάνο εντοπίστηκε επίσης να πετάει κατά μήκος της ακτογραμμής της Κριμαίας στις 7 Μαΐου.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Η ΠΥΡΚΑΛ κλείνει: Χαρίζεται ο εξοπλισμός στην Ουκρανία; - Η τροπολογία του ΥΠΟΙΚ που έβαλε «φωτιά» στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα

Τα ερωτηματικά που προκύπτουν για να πάρα πολύ σοβαρό θέμα για την εθνική άμυνα της χώρας - Η ανακοίνωση του Ευάγγελου...