Πολιτική

Π. Καμμένος: ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ συμφωνούν στο "Βόρεια Μακεδονία" - Να αφήσουν αλώβητο το όνομα

Πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε από τη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Μετά τη συνάντηση που είχε με εκπροσώπους του ΠΑΟΚ για το νέο γήπεδο της Τούμπας και κληθείς να σχολιάσει την πολιτική επικαιρότητα, ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας τόνισε πως και τα δύο κόμματα έχουν την ίδια ακριβώς θέση για το Μακεδονικό.

Τόνισε δε πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα στηρίξουν την κυβέρνηση στην πρόταση εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, εφόσον επιμένει στη Συμφωνία των Πρεσπών.

"Καλά θα κάνουν να αφήσουν το όνομα της Μακεδονίας αλώβητο", διαμήνυσε ο κ. Καμμένος απευθυνόμενος στα δύο μεγάλα κόμματα και συνέχισε λέγοντας πως " βλέπουν πως τα βόρεια σύνορα δεν σέβονται ούτε την ιστορία ούτε τις συμφωνίες ούτε αυτά που υπογράφουν ούτε αυτά που λένε. Διεκδικούν το όνομα της Μακεδονίας και την ιστορία της".

Αναφερόμενος στο αφορολόγητο και στην πρόθεση της ΝΔ να καταθέσει τροπολογία για να μην μειωθεί, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντας πως "θα έπρεπε να σκεφτεί πριν το αφορολόγητο" και είπε πως όταν έρχονταν θετικά μέτρα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγορούσε την κυβέρνηση για λαϊκισμό, αλλά τελικά τα ψήφιζε.

Ακόμα είπε πως ο ελληνικός λαός το έχει κερδίσει με τις θυσίες του ενώ υπογράμμισε την ανάγκη για δίκαιη κατανομή του πλεονάσματος αλλά και για μείωση των φόρων αφού όπως είπε "ο ελληνικός λαός δεν αντέχει"

Σημείωσε δε πως η κόντρα ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ για τον Πολάκη ή για το "αν έμεινε ο παιδεραστής στη ΝΔ" δεν ενδιαφέρει τον ελληνικό λαό.

"Τον ελληνικό λαό τον ενδιαφέρει να βγει από την κρίση και να δει καλύτερες μέρες", κατέληξε στις δηλώσεις του ο Πάνος Καμμένος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ
ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...