Αρχείο

Πώς ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος... είχε προβλέψει σε συνέντευξή του στον Γ. Αυτιά ότι θα γίνει Υπουργός (βίντεο)


Πολλοί είναι οι πολιτικοί ελιγμοί που έχει κάνει στη διαδρομή του ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος πριν αναλάβει το υπουργείο Τουρισμού. Μέσα σε λίγους μήνες έγινε από πολέμιος του ΣΥΡΙΖΑ υπουργός της κυβέρνησης.

Είναι γνωστό ότι η πορεία του Θανάση Θεοχαρόπουλου προς τον υπουργικό θώκο είχε αρκετά εμπόδια, από το 2015 οπότε και ανέλαβε τα ηνία της ΔΗΜΑΡ ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος απέρριπτε μετά βδελυγμίας τα προσκλητήρια του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα για συμπόρευση.

Στις 8 Οκτωβρίου 2016 στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος είχε ερωτηθεί τι θα έκανε εάν ο πρωθυπουργός του ζητούσε να συμμετάσχει στην κυβέρνηση. «Η απάντηση είναι αρνητική γιατί εγώ μιλάω ξεκάθαρα, με αλήθειες, χωρίς να μετράω το πολιτικό κόστος», απάντησε τότε ο νέος υπουργός Τουρισμού.

«Ο κ. Τσίπρας δεν συμπορεύεται με τις προοδευτικές δυνάμεις αλλά αυτή τη στιγμή έχει ατομικά προσκλητήρια. Ατομικές προσκλήσεις με δέλεαρ θέσεις εξουσίας», αυτό είχε πει τότε ο κ. Θεοχαρόπουλος, καταγγέλλοντας και την υπουργοποίηση του Φώτη Κουβέλη.

Στην ουσία αυτό που είχε κάνει ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος είναι να «προβλέψει» πώς θα Υπουργοποιηθεί παρόλο που δήλωνε αρνητικό.

Στις 21 Ιανουαρίου 2019 στο Open ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος δήλωσε ότι «δεν θα είμαι σε κανέναν ανασχηματισμό. Ασκώ αντιπολίτευση και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στην κυβέρνηση. Είμαστε στην αντίπερα όχθη».

Είναι ο δεύτερος πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ που γίνεται υπουργός στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρώτος είναι ο Φώτης Κουβέλης, ο οποίος σήμερα είναι υπουργός Ναυτιλίας.

Σε συνέντευξή του χθες Δευτέρα πάλι στο Open είπε ότι θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις βουλευτικές εκλογές αλλά με σταυρό.

Δείτε το βίντεο στο 07.00
https://www.youtube.com/embed/YnTl45iVe7o

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ