ΗΠΑ

«Πρόβα τζενεράλε» έκανε το μαχητικό stealth F-35B σε air show των ΗΠΑ (βίντεο)


Το μαχητικό stealth F-35B του Σώματος των Αμερικανών πεζοναυτών έδειξε τις δυνατότητες του κατά τη διάρκεια αεροπορικού σόου. Πρόκειται για το ετήσιο airshow που διεξάγεται στο Beaufort της Νότιας Καρολίνας. Το μαχητικό πέμπτης γενιάς πραγματοποίησε τις κλασικές του φιγούρες όπως φαίνεται στο βίντεο και στο σχεδιάγραμμα που ακολουθεί.

Παράλληλα το F35A έκανε χτες την παρθενική του αεροπορική επιδρομή στο Wadi Ashai, του Ιράκ ενάντια σε εναπομείνασες δυνάμεις του Ισλαμικού κράτους.
https://twitter.com/thef35/status/1122872289408589825?ref_src=twsrc%5Etfw
«Μέσα από το σόου, προσπαθούμε να συνδέσουμε τους ελιγμούς αυτούς στην αεροπορική επίδειξη με τον πραγματικό του κόσμο, στην τακτική εφαρμογή», δήλωσε ο Olson εκπαιδευτής πιλότος των F-35B.

Πάντως τα μαχητικά F-35 έχουν πολλές απαντήσεις να δώσουν προϊόντος του χρόνου καθώς πολλοί έχουν επικρίνει την αποτελεσματικότητά τους και ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά το κόστος τους. Πρόσφατη είναι και η συντριβή ενός ιαπωνικού F-35 στον Ειρηνικό Ωκεανό με τα συντρίμμια του αεροσκάφους να αναζητούνται ακόμα.
https://www.youtube.com/embed/s06fw9v1m6M

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...