Κόσμος

Πραγματικό θαύμα: Χτυπήθηκε από βέλος στην καρδιά και επέζησε! (Εικόνα)

Από πραγματικό θαύμα γλίτωσε ο 47χρονος που ένα βέλος τον βρήκε στην καρδιά.

Την απίστευτη τύχη του πρέπει να ευχαριστεί ένας 47χρονος Ιταλός που κατάφερει να επιβιώσει από ένα βέλος που του καρφώθηκε στην καρδιά!

Ο 47χρονος άντρας, σε χωριό της επαρχίας Αόστα της Ιταλίας, κρατούσε ο ίδιος το τόξο από το οποίο έφυγε το βέλος, χωρίς να έχει ακόμα διευκρινιστεί εάν επρόκειτο για ατύχημα ή απόπειρα αυτοκτονίας.

Πάντως, το βέλος μήκους 30 εκατοστών, τρύπησε την αριστερή κοιλία της καρδιάς του και τον πνεύμονά του, ενώ η άκρη του ήταν έξω από το στήθος του άντρα.

Ένας συγγενής του που τον βρήκε κάλεσε ασθενοφόρο, ενώ οι γιατροί αποφάσισαν να μην επιχειρήσουν να τραβήξουν το βέλος, φοβούμενοι πως θα προκαλούσαν ακατάσχετη αιμορραγία στον τραυματία, που είχε κανονικά τις αισθήσεις του!

Έτσι στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση αεροδιακομιδής του 47χρονου σε ειδικό κέντρο για την καρδιά στο Τορίνο. Εκεί η ομάδα των χειρουργών που ανέλαβε το περιστατικό, νάρκωσε τον άντρα, αφαίρεσε μεγάλες ποσότητες του αίματός του από το σώμα του, έβγαλε προσεκτικά το βέλος και εισήγαγε πίσω στο σώμα το αίμα, προτού τον ξυπνήσει!

Πλέον ο 47χρονος Ιταλός βρίσκεται σε διαδικασία ανάρρωσης, ενώ η επέμβαση χαρακτηρίζεται «απολύτως επιτυχής».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...