Αθλητισμός

Πηγαίνουν στην σύσκεψη οι Αγγελόπουλοι

Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος αναμένεται να δώσουν το παρών στην σύσκεψη των ιδιοκτητών του ΕΣΑΚΕ για το μείζον θέμα της διαιτησίας. Μια σύσκεψη που είναι προγραμματισμένη για τις 2.30μμ και αναμένεται να κρίνει πάρα πολλά για το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ μετά τις τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις με τον ορισμό του Αναστόπουλου στο ματς του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα την προσεχή Τετάρτη.

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι θα είναι στην σύσκεψη για να κάνουν ξεκάθαρη τη θέση του Ολυμπιακού και την αναγκαιότητα να απεγκλωβιστεί το μπάσκετ και η διαιτησία από την Ομοσπονδία που όλα αυτά τα χρόνια το οδηγεί μαθηματικά προς την καταστροφή. Σημαντικό είναι το γεγονός πως υπάρχουν πλέον πολλές φωνές στον ΕΣΑΚΕ για άμεσες αλλαγές στον τομέα της διαιτησίας.

Το κατά πόσον βεβαίως αυτή η σύσκεψη θα μπορέσει να βγάλει αποτέλεσμα θα το ξέρουμε σύντομα. Η αλήθεια είναι πως όσες φορές έχει επιχειρηθεί σύσκεψη ανάμεσα στους ιδιοκτήτες δεν υπήρχε αποτέλεσμα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η αιφνιδιαστική σύσκεψη που είχε καλέσει ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

Όπως και να έχει η σημερινή σύσκεψη στον ΕΣΑΚΕ είναι ιστορική και θα κρίνει εν πολλοίς την πορεία της Basket League. Επαναλαμβάνουμε άλλωστε πως δεν είναι μόνος του ο Ολυμπιακός στην ξεκάθαρη προσπάθεια του να απελευθερώσει το μπάσκετ από τον Βασιλακόπουλο. Υπάρχουν και άλλες ομάδες που θέλουν αλλαγή στην διαιτησία άμεσα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ