Πολιτική

Παυλόπουλος: Δεν θα ανεχθούμε παραβάσεις από την Τουρκία (βίντεο)


«Είμαστε σε θέση να επιβάλλουμε την εφαρμογή του δικαίου της θάλασσας και δεν θα ανεχθούμε παραβάσεις από τουρκικής πλευράς » δήλωσε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας από τον Αποκόρωνα Χανίων.

Ο κ. Παυλόπουλος έτυχε θερμής υποδοχής με χειροκροτήματα από τους κατοίκους του Βάμου στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων της Απελευθέρωσης της Επαρχίας Αποκορώνου.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο χαιρετισμό του αφού αναφέρθηκε στην ιστορική επέτειο τόνισε την ανάγκη, «ως Έλληνες να συγκρατούμε βαθειά χαραγμένη την ιστορική μας μνήμη, να υπερασπιζόμαστε την πατρίδα μας και την εμπέδωση του Ευρωπαϊκού και του Διεθνούς Δικαίου».

Για μία ακόμα φορά ο κ. Παυλόπουλος έστειλε μήνυμα ενότητας λέγοντας: «Η ελευθερία και η πατρίδα πάνω από όλα αλλά υπό όρους αρραγούς ενότητας. Στην εύρωστη σήμερα Δημοκρατία μας μπορούμε να διαφωνούμε σε πολλά. Μπορούμε να έχουμε τις απόψεις μας. Όταν όμως πρόκειται για την πατρίδα, όταν πρόκειται για το μέλλον του λαού μας και του έθνους μας εκεί μια λέξη υπάρχει, ένας όρος, ενότητα».

https://webtv.ert.gr/webtv/live-uni/vod/dt-uni-vod.php?f=2019/tv/news-themata/20190505-pavlopoulos15.mp4&bgimg=https://webtv.ert.gr/wp-content/uploads/2019/05/20190505-pavlopoulos15.jpg

Πηγή: ΕΡΤ1

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ