Αυτοδιοίκηση

Παραιτήθηκε ο Ηλίας Ψινάκης - «Σωστά διώκομαι για την τραγωδία στο Μάτι» (βίντεο)

Ο Ηλίας Ψινάκης έχει αφιερωθεί τα τελευταία χρόνια στην πολιτική. Η αρχή έγινε όταν είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος στην Αθήνα και στη συνέχεια έγινε δήμαρχος Μαραθώνα. Ο εκκεντρικός μάνατζερ έχει αποφασίσει εδώ και καιρό να μην διεκδικήσει τη θέση του στον Μαραθώνα. Ωστόσο δεν έχει σκοπό να αποσυρθεί από τα πολιτικά δρώμενα.

Πριν λίγες ημέρες είχε ανακοινώσει την απόφαση του να κατέβει στις Ευρωεκλογές 2019 με τον συνδυασμό «Πολίτες». Προχωρώντας προς αυτή την κατεύθυνση, ο Ηλίας Ψινάκης υπέβαλε την παραίτηση του από την θέση του δημάρχου Μαραθώνα. Σε αυτή την αποκάλυψη προχώρησε ο ίδιο σε πρόσφατη συνέντευξη του.

Ηλίας Ψινάκης: Τέλος η τοπική αυτοδιοίκηση

Ο Ηλίας Ψινάκης βρέθηκε σήμερα στο πλατό του Open tv καλεσμένος της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου και αποκάλυψε ότι δεν είναι πλέον δήμαρχος Μαραθώνα. Παράλληλα μίλησε και για όλα όσα του καταλογίζουν για την τραγωδία στο Μάτι και τους προσωπικούς του χειρισμούς στην υπόθεση.

«Έχω έρθει τετ-α-τετ με ανθρώπους που έχουν χάσει δικούς τους ανθρώπους. Κοίταξε, αυτοί που έχουν χάσει τα πάντα και είναι ακόμα σε κατασκηνώσεις είναι πάρα πολύ ευγνώμονες σου λένε: “Ευχαριστούμε που ήρθατε… θέλουμε αυτό, κάνουμε αυτό…”. Εγώ απορώ… Από αυτούς που έχουν πάθει λιγότερη ζημιά, βγαίνουν μερικοί και βρίζουν», ήταν τα λόγια του.

https://youtu.be/QoR8b-4oTfc

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ