Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Τρολάρισμα Γκιστ για Πασκουάλ! (Εικόνες)

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού κάνουν... διακοπές περιμένοντας να μάθουν αν θα αγωνιστούν κόντρα στον Ολυμπιακό για τα πλέι οφ της Basket League και ο Τζέιμς Γκιστ βρήκε την ευκαιρία για "πλακίτσα" στα social media, σε Ζακ Όγκαστ και Πασκουάλ.

Ο Τζέιμς Γκιστ σχολίασε μία φωτογραφία του Ζακ Όγκαστ στο inastagram με ένα «επικό» τρολάρισμα για τον Έλληνα σέντερ και τον Τσάβι Πασκουάλ, που συνυπήρξαν στο παρελθόν στον Παναθηναϊκό.

Ο πρώην προπονητής του Τριφυλλιού είναι γνωστός για τα… αμέτρητα συστήματα που έχει στο αρχείο του και χρησιμοποιεί στις ομάδες του και ο Αμερικανός των «πρασίνων» το συνδύασε με το φόντο της εικόνας του άλλοτε συμπαίκτη του στην Ελλάδα. «Μοιάζει με το εσωτερικό του εγκεφάλου σου, όταν προσπαθείς να θυμηθείς όλα τα 2.000 συστήματα του Τσάβι», αστειεύτηκε στη λεζάντα ο Γκιστ σε ένα πραγματικά εκπληκτικό σχόλιο.

Η ανάρτηση του Όγκαστ και το σχόλιο του Γκιστ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...