Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Πανό και… κοτόπουλα στο ΟΑΚΑ (εικόνες)


Ο Ολυμπιακός δεν κατέβηκε τελικά στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ της Basket League και οι λιγοστοί οπαδοί του Τριφυλλιού στο ΟΑΚΑ “επιτέθηκαν” στον αιώνιο αντίπαλό τους με υβριστικό πανό και κοτόπουλα στο παρκέ.

Μπορεί το παιχνίδι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός να μη διεξήχθη ποτέ, όμως οι απίστευτες εικόνες από το ΟΑΚΑ δεν έλειψαν, με οπαδούς να ανεβάζουν υβριστικό πανό για τα αδέρφια Αγγελόπουλου και νωπά κοτόπουλα στις εξέδρες.

Ελάχιστοι φίλοι του Τριφυλλιού βρέθηκαν στο γήπεδο μετά τη σχετική ενημέρωση από την «πράσινη» ΚΑΕ, αλλά όσοι πήγαν τελικά, παρακολούθησαν από κοντά την προπόνηση του Τριφυλλιού και αποθέωσαν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο κατά την είσοδό του στο παρκέ. 

Δεν έμειναν όμως εκεί, με αποτέλεσμα να υπάρχουν για μία ακόμη φορά, ανεπανάληπτες εικόνες από ελληνικό αγώνα, ακόμη κι αν αυτός δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.Πανό και κοτόπουλα στο ΟΑΚΑ https://twitter.com/DeejayNikko/status/1130506367356362752?ref_src=twsrc%5Etfw

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης