Πολιτική

Παναγιώτης Λαφαζάνης: «Ο Πολάκης πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ όταν μυρίστηκε εξουσία»

Σφοδρή επίθεση στον Παύλο Πολάκη, τον οποίο αποκάλεσε «κομήτη», εξαπέλυσε ανήμερα της Πρωτομαγιάς ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«Ο Παύλος Πολάκης ήταν κομήτης στον ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα, στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 εμφανίστηκε. Δεν υπήρχε πουθενά πριν. Παλιά ήταν στο ΚΚΕ, μετά έγινε ΑΝΤΑΡΣΙΑ, μετά Δήμαρχος στην Κρήτη και αργότερα μυρίστηκε εξουσία για τον ΣΥΡΙΖΑ και εμφανίσθηκε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό, ΣΚΑΙ .

Η επίθεση του κ. Λαφαζάνη στο πρόσωπο του αναπληρωτή υπουργού Υγείας έρχεται μια ημέρα μετά την δημοσιοποίηση της φωτογραφίας που δείχνει τον κ. Τσίπρα σε ταβέρνα με τον Παύλο Πολάκη, στο Ροδάκινο Κρήτης.

Πρόσφατα, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης επέκρινε με δριμύτητα τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την επίθεση του κ. Πολάκη, στον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ, Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

«Η επίθεση Πολάκη στον Κυμπουρόπουλο, δεν αφορά μόνο τον ίδιο. Είναι μία επίθεση που στρέφεται μ' ένα θρασύ και αδίστακτο τρόπο εναντίον όλου του αναπηρικού κινήματος και του αναπηρικού κόσμου» δήλωσε και συμπλήρωσε «αυτή η επίθεση με τα απάνθρωπα χαρακτηριστικά της ξεχειλίζει το ποτήρι της εξαπάτησης.

Από δω και μπρος μόνο ως πολιτικοί παραχαράκτες και ως πολιτικοί απατεώνες θα μπορούν Τσίπρας και μεταλλαγμένος ΣΥΡΙΖΑ να χρησιμοποιούν την έννοια της Αριστεράς.

Μόνο ως υποκριτές από την πλευρά της Δεξιάς θα επικαλούνται στην αντιπαράθεση τους με τον ΣΥΡΙΖΑ την Αριστερά για να κάνουν μόνο και μόνο πολιτική τυμβωρυχία», δήλωσε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ