Αθλητισμός

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: «Κόλαση» στο κλειστό του Ρέντη – Αποβολές και προσωρινή διακοπή (βίντεο)


Σε κάθε παιχνίδι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ δεν λείπουν οι εντάσεις και τα παρατράγουδα. Έτσι έγινε και κατά τη διάρκεια του τρίτου τελικού της handball premier ανάμεσα στους ερυθρόλευκους και τους κιτρινόμαυρους.

Στο 12ο λεπτό του δευτέρου ημίχρονο ο παίκτης του Ολυμπιακού, Σανίκης δέχτηκε δίλεπτη αποβολή. Στην ίδια φάση δέχτηκε την ίδια ποινή και ο Λέμος, εκείνος για έντονη διαμαρτυρία προς τον διαιτητή. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να μείνει στον αγωνιστικό χώρο με δύο παίκτες συν τον τερματοφύλακα, αφού είχαν αποβληθεί νωρίτερα για την ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα ο Αραπακόπουλος και ο Τσίλης.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού άρχισαν να βρίζουν τον διαιτητή, ενώ πίσω από το τέρμα του Ραντούλοβιτς, την ώρα που η ομάδα του Πειραιά έκανε επίθεση εκτοξεύθηκε νερό προς τον διαιτητή ενώ κάποιοι οπαδοί φέρεται να τον έφτυσαν.

Το παιχνίδι διεκόπη για περίπου τέσσερα λεπτά και πλέον διεξάγεται κανονικά.

https://streamable.com/0j0zu

Ολυμπιακός – ΑΕΚ 22-17: έκαναν το 2-1 οι Ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της ΑΕΚ 22-17 στον Ρέντη στον τρίτο τελικό πρωταθλήματος της Handball Premier και πήρε πάλι το πάνω χέρι στην υπόθεση τίτλος. Με πλουραλισμό στην επίθεση και σκληρή άμυνα από το πρώτο λεπτό οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν της Ένωσης, έχοντας τον κόσμο τους στο πλευρό τους και απέχουν μια νίκη από το δεύτερο διαδοχικό νταμπλ!

Οι Κιτρινόμαυροι έβρισκαν σκορ κατά βάση από τον Αργυρού και τον Παλεβίτσιους ενώ παράλληλα είχαν απέναντί τους ένα σπουδαίο Τσιλιμπάρη. Μοιραία ηττήθηκαν και τώρα καλούνται να υπερασπιστούν την έδρα τους για να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της κούπας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...