Κοινωνία

Οι αντιεξουσιαστές εκδικούνται για τον Κουφοντίνα: Μπαράζ επιθέσεων σε γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Με επιθέσεις σε κατά τόπους γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισαν τις αντιδράσεις τους αναρχικοί, διαμαρτυρόμενοι για την άρνηση των δικαστικών λειτουργών να χορηγήσουν άδεια στον αρχιδολοφόνο της 17 Νοέμβρη Δημήτρη Κουφοντίνα.

Οπως αναφέρει ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, οι άγνωστοι δράστες εκτός από τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου έσπασαν και έριξαν μπογιές σε γραφεία στα δυτικά προάστια.

«Ξημερώματα Παρασκευής, Σαββάτου και Κυριακής 10-11-12/5 σπάστηκαν και βάφτηκαν (sic) τα κεντρικά γραφεία ΣΥΡΙΖΑ Πετρούπολης, Ίλιον, Περιστερίου (Δημαρχείου και Λόφου Αξιωματικών) σε ένδειξη αλληλεγγύης στην απεργία πείνας του αγωνιστή Δ. Κουφοντίνα. Αδεια τώρα στον Δ. Κουφοντίνα», αναφέρουν.

Υπενθυμίζεται ότι το αίτημα Κουφοντίνα για χορήγηση άδειας απορρίφθηκε από το τριμελές Δικαστικό Συμβούλιο του Βόλου, με σκεπτικό ότι ο πολυισοβίτης δολοφόνος παραμένει αμετανόητος.

Ταυτόχρονα, το πρωί υποστηρικτές του Κουφοντίνα συγκεντρώθηκαν έξω από το μουσείο της Ακρόπολης όπου άπλωσαν πανό στο οποίο αναγραφόταν το αίτημά τους.

Στην ίδια ιστοσελίδα, αντιεξουσιαστές ανακοίνωσαν ότι στις 7 το απόγευμα της Τρίτης θα πραγματοποιήσουν πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας ξεκινώντας από τα Προπύλαια.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...