Εσωτερική Ασφάλεια

Ξεκινάει απεργία πείνας ο Κουφοντίνας – Απέρριψαν και το νέο αίτημά του για άδεια

Πριν από λίγη ώρα, ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Συμβουλίου Φυλακής στην Κασσαβέτεια του Βόλου και αμέσως μετά την νέα απόρριψη του αιτήματος του Δημήτρη Κουφοντίνα για άδεια, γνωστοποίησε ότι προχωρά σε απεργία πείνας.

Σε ανάρτησή του ο γιος του Δημήτρη Κουφοντίνα στο facebook αναφέρει: «Η νομοθεσία, η δική τους νομοθεσία, κατοχυρώνει ως αποτέλεσμα αγώνων την άδεια στους κρατούμενους. Μια σειρά εισαγγελείς ύστερα πάλι από αγώνες και με τη συμπλήρωση του διπλάσιου χρόνου αιχμαλωσίας από το προβλεπόμενο παραχώρησαν τελικά -κουτστουρεμένες άδειες- και στον Δ. Κουφοντίνα.

Η «αγία» οικογένεια Μητσοτάκη, καθώς και τα σε διατεταγμένη υπηρεσία τους Μαζικά Μέσα πολέμησαν αυτές τις εισαγγελικές αποφάσεις 6 εισαγγελέων, με αποτέλεσμα η δικαστική μαριονέτα να κόψει σήμερα και δεύτερη επερχόμενη άδεια στη σειρά. Για λόγους φρονηματικούς.

Ποιος κυβερνάει αυτό τον τόπο, τον τόσο «δημοκρατικό», είναι σαφές. Όμως αυτός που κυβερνάει θα πρέπει να ξέρει: Το Κόκκινο το νήμα δεν κόβεται. Σε απεργία πείνας ο Δημήτρης Κουφοντίνας».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...