Κόσμος

Νεκρό αγοράκι δύο ετών- Η νταντά του το τάισε με τη βία μισό πακέτο αλάτι

Ένα αγόρι ηλικίας δύο ετών πέθανε από δηλητηρίαση αφού νταντά το τάισε με το ζόρι με 50 γραμμάρια αλατιού.

Η 25χρονη Yana Deinesh διέσπασε το κουάκερ του αγοριού με την εκπληκτική ποσότητα αλατιού και το ανάγκασε να φάει το αηδιαστικό γεύμα.

Αργότερα, το παιδί αισθανόταν άρρωστο και έχασε τις αισθήσεις του πριν μεταφερθεί σε κρίσιμη κατάσταση στο κοντινότερο νοσκομείο.

Μετά από λίγη ώρα, κατέληξε.

Η 25χρονη κρίθηκε ένοχη για τη δολοφονία και καταδικάστηκε σε 14 χρόνια φυλάκισης για το περιστατικό που συνέβη κατά το μεσημεριανό γεύμα στο χωριό Kholmogory στην περιφέρεια Arkhangelsk της βορειοδυτικής Ρωσίας.

Το δικαστήριο άκουσε πώς κατά τη διάρκεια του γεύματος του αγοριού, ήταν κακόκεφο και η νταντά αποφάσισε να το τιμωρήσει γι ‘αυτό.

Πήρε ένα πακέτο αλατιού και έριξε σχεδόν το μισό από αυτό μέσα στο κουάκερ του παιδιού.

Ο εισαγγελέας Vadim Kuchin δήλωσε: «Ακόμη και ένας ενήλικας δεν μπορεί να φάει τόσο αλάτι με τη θέλησή του. Το θύμα αναγκάστηκε να το φάει και η κατηγορούμενη το τάισε σκόπιμα. Θεωρήσαμε την υπόθεση ως δολοφονία και το δικαστήριο συμφώνησε μαζί μας».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...